Αθλητισμός

ΑΕΚ: Έρχεται ο Ζεράλδες

ΑΕΚ: Έρχεται ο Ζεράλδες
Κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται ο νούμερο ένα στόχος του Καρντόσο, Ζεράλδες, που θα υπογράψει στην ΑΕΚ.

Έτοιμη να κλείσει τον Ζεράλδες δείχνει η ΑΕΚ. Οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο νούμερο 1 στόχος του Μιγκέλ Καρντόσο για τη μια θέση του «κιτρινόμαυρου» κέντρου αυξήθηκαν αισθητά τις τελευταίες ώρες. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την Ένωση, όπως αναφέρει η «Live Sport» και πλέον πρέπει να τα βρει και με τη Σπόρτινγκ η περυσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ουσιαστικά απομένει να βρεθεί λύσει για κάποιες λεπτομέρειες ώστε να σφραγιστεί το deal (για δανεισμό του ποδοσφαιριστή) με την πορτογαλική ομάδα και στόχος είναι να συμβεί εντός της εβδομάδας, ώστε ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα και να περάσει από ιατρικά για να υπογράψει.

Το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την Πορτογαλία, αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και θα υπάρξει και οψιόν αγοράς, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι απαγορευτική για τα δεδομένα των «κιτρινόμαυρων».

Το μοναδικό που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, μέσω δανεισμού, είναι μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν με τη Σπόρτινγκ, ώστε να δεχθεί κι αυτή τη μετακίνηση του 24χρονου «άσου» στην Ελλάδα. Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες 48 ώρες, με την ΑΕΚ να ελπίζει να έχει μια ευνοϊκή οψιόν αγοράς, όπως είχε συμβεί στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments