Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με μπόρες και χαλάζι – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με μπόρες και χαλάζι – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Ραγδαία αναμένεται η επιδείνωση του καιρού σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Μπορεί σε ολόκληρη την Ευρώπη να επικρατεί καύσωνας, αλλά στη χώρα μας αναμένεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού στα βόρεια. Από το μεσημέρι και το απόγευμα της Δευτέρας, οι κάτοικοι στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου “αναμένεται να επηρεαστούν «από καταιγίδα που ίσως να συνοδεύεται από ισχυρό άνεμο (μπουρίνι) ή και από χαλάζι.

Στον χάρτη που δημοσίευσε ο γνωστός μετεωρολόγος υπάρχουν αρκετές περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα η Λιβαδειά, η Λαμία, ο Βόλος, η Λάρισα, η Καρδίτσα, η Καστοριά, η Βέροια, η Θεσσαλονίκη, η βόρεια Χαλκιδική, το Κιλκίς και η Δράμα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η θερμοκρασία, σήμερα Δευτέρα, θα σημειώσει πτώση στα βόρεια, όμως στα νότια θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ για αύριο Τρίτη (25/6)

  • Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, πλην Θράκης, άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες.
  • Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες.
  • Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
  • Στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.
  • Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα κεντρικά και τα νότια.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments