Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι πρώτες κινήσεις

Παναθηναϊκός: Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι πρώτες κινήσεις
Παναθηναϊκός: Ποιο είναι το πλάνο των νταμπλούχων Ελλάδος μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Αργύρη Πεδουλάκη.

Παναθηναϊκός: Ο Πιτίνο δεν επέστρεψε, αλλά ο Πεδουλάκης το έκανε, για τρίτη φορά μάλιστα στην προπονητική του καριέρα. Ο Έλληνας κόουτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδος για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον, οι “πράσινοι” μπορούν να προσανατολιστούν με άνεση στα φλέγοντα ζητήματα, όπως είναι οι μεταγραφές αλλά και η αξιολόγηση των ήδη υπαρχόντων παικτών του ρόστερ. Ας αρχίσουμε όμως από τα “στάνταρ” δεδομένα.

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός, μέσω του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έχει ουσιαστικά ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφή. Πρόκειται για τον Τζέικομπ Ουάιλι, τον πάουερ φόργουορντ που πέρσι έπαιξε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τη Γκραν Κανάρια. Από ‘κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός περιμένει άμεσα τη δεύτερη κίνησή του, στην οποία θα έχει… μερίδιο ευθύνης και ο Αργύρης Πεδουλάκης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime, αυτός θα είναι ο Γκανέζος ψηλός του Περιστερίου, Μπεν Μπέντιλ.

Ο Μπέντιλ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε στη φετινή «τρελή» πορεία του Περιστερίου, με τους νεοφώτιστους να φτάνουν μέχρι την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Στη σεζόν που μας πέρασε, ο Μπέντιλ αγωνίστηκε σε συνολικά 35 παιχνίδια της Basket League, με μέσο όρο 12.5 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 15.9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Με την προσθήκη Ουάιλι αλλά και με την επικείμενη του Μπέντιλ, υπάρχει μια θέση περίσσια στους ψηλούς. Ουσιαστικά, αυτός που μένει στην απ’ έξω είναι ο Ίαν Βουγιούκας, για τον οποίον οι πιθανότητες παραμονής είναι στο 50-50. Σύμφωνα με το Sportime, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα πάρει την τελική απόφαση σχετικά με το μέλλον του έμπειρου σέντερ. Για την ώρα, όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά.

Στους “κοντούς”, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μεν τον Μάρκους Ντένμον το βράδυ της Δευτέρας, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και ο ατζέντης του επέμεναν ότι δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία. Πάντως, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι πλην του Ντένμον, ο Παναθηναϊκός έχει σε τροχιά υπογραφής και τον νεαρό άσο του Περιστερίου, Ζώη Καράμπελα. Ο Καράμπελας θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και κόντρα στο τριφύλλι έχει κάνει εξαιρετικά ματς φέτος.

Τέλος, ο Ντεσόν Τόμας βρίσκεται στην τελική ευθεία της υπογραφής του συμβολαίου του. Ο Αμερικανός φόργουορντ εντυπωσίασε στο δεύτερο μισό της σεζόν και κέρδισε ουσιαστικά εισιτήριο… παραμονής στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments