Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει εκπλήξεις για τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει εκπλήξεις για τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ξεχωριστό μέρος στη συνέντευξη Τύπου, θα αφιερωθεί στο γηπεδικό θέμα και στις εξελίξεις με το Βοτανικό.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αναμένεται να μιλήσει για όλα τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο, καθώς δεν θα είναι συνέντευξη Τύπου αφιερωμένη μονάχα για την ομάδα του μπάσκετ.

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να έχει ετοιμάσει ξεχωριστό κομμάτι στη συνέντευξη Τύπου, το οποίο θα αφιερωθεί στο γηπεδικό θέμα και στις εξελίξεις με το Βοτανικό. Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου υποστηρίζουν πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ετοιμάζει εκπλήξεις στη συνέντευξη Τύπου και είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει τοποθέτηση και για την ποδοσφαιρική ομάδα του Τριφυλλιού.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πρότζεκτ του Βοτανικού

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου ο ισχυρός άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Οι δύο άνδρες ήρθαν σε επαφή προκειμένου να αναλυθούν οι λεπτομέρειες για το πρότζεκτ του Βοτανικού, περιοχή στην οποία ο Παναθηναϊκός θέλει να φτιάξει το νέο του γήπεδο. Ο κ. Γιαννακόπουλος μετέβη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο του κόμματος.

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, κατά την έξοδό του από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, τονίζοντας ότι περιμένει να δει τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη να μετατρέπονται σε πράξεις μετά τις εκλογές. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ ανέφερε:

“Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί και στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μπακογιάννη. Ο Δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό. Όπως είχα πει και τότε, ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον Δήμο να προχωρήσει. Έμεναν κάποια πράγματα, που έπρεπε να συζητηθούν και με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει και από εκεί πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο.  Είναι κάτι καλό για την Αθήνα, είναι κάτι καλό για τη χώρα, είναι καλό για την ανεργία, είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε αυτά που ακούσαμε να γίνουν πράξη και μετά τις εκλογές”.

Περιμένει πράξεις ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μετά και τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ολοκλήρωσε μια σειρά επαφών με πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, ώστε να διαπιστώσει τις προθέσεις τους για το πρότζεκτ του Βοτανικού. Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει πάρει το “ΟΚ” τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίον είχε συνάντηση στο πρόσφατο παρελθόν.

Πλέον, έχοντας λάβει και τη στήριξη από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γιαννακόπουλος περιμένει τα λόγια να μετουσιωθούν σε πράξεις από όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε το πλάνο για τον Βοτανικό να περάσει από το προφορικό στο πρακτικό επίπεδο και να δρομολογηθεί οριστικά το όνειρο ανέγερσης νέου γηπέδου, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα για τους οπαδούς του συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments