Αθλητισμός

Ναουέλ: Προς νέο δανεισμό ο νεαρός εξτρέμ

Ναουέλ: Προς νέο δανεισμό ο νεαρός εξτρέμ
Ναουέλ: Ο νεαρός εξτρέμ θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει πιθανότητα να ξαναφύγει ως δανεικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ναουέλ: Από τον Ολυμπιακό στη Λα Κορούνια και από την Ελλάδα… ξανά δανεικός; Ο Ναουέλ, ο οποίος αποκτήθηκε πέρσι από τον Ολυμπιακό και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παραχωρήθηκε για έξι μήνες στην ισπανική Λα Κορούνια, δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον “Κόκκινο Πρωταθλητή” ο Κώστας Νικολακόπουλος”.

Ο Ναουέλ φόρεσε σε 16 ματς τη φανέλα της Λα Κορούνια, 13 φορές στην κανονική περίοδο και 3 στα πλέι οφ, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για την ομάδα της Γαλικίας. Ωστόσο, οι Ισπανοί θα εισηγηθούν την επιστροφή του πίσω στον Ολυμπιακό, καθώς αφενός χάσανε την άνοδο με τρόπο που… πόνεσε και αφετέρου, σε ένα από τα γκολ έχει μερίδιο ευθύνης και ο ίδιος. Συγκεκριμένα, η Λα Κορούνια δε μπόρεσε να υπερασπιστεί τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου και ηττήθηκε με 3-0 στο δεύτερο παιχνίδι, παραμένοντας στη Segunda Division.

Από τη στιγμή που η Λα Κορούνια θα στείλει τον παίκτη πίσω στον Ολυμπιακό και εφόσον οι “ερυθρόλευκοι” δεν “ψήνονται” για την παραμονή του και θέλουν να τον παραχωρήσουν εκ νέου σε σύλλογο του εξωτερικού με τη μορφή δανεισμού, τότε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να ψάξει την καλύτερη δυνατή λύση για την επόμενη σεζόν. Στόχος του είναι να βρει έναν σύλλογο με τον οποίον θα αγωνίζεται συχνά, ώστε να “μπει” στα ραντάρ των ανθρώπων του Ολυμπιακού, διεκδικώντας μια θέση στα μελλοντικά ρόστερ. Από τη στιγμή που οριστικοποιηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με Ναουέλ, ο Ολυμπιακός θα μπορέσει με περισσότερη άνεση να κοιτάξει τις δικές του μεταγραφικές ιστορίες.

Τα δύο νέα ονόματα που “τσεκάρει” ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέρεται να προχωρά τις υποθέσεις δύο ποδοσφαιριστών που βρίσκονται εδώ και καιρό στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις που έχουν τη δυσκολία τους, αλλά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός τους έχει στοχεύσει, τότε θα προσπαθήσει να βρει τρόπο ώστε να τους φέρει στην ομάδα. Κάτι που συνέβη και με τον Σεμέδο ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ», οι ερυθρόλευκοι έχουν καταλήξει αυτή τη στιγμή στους Ελ Αραμπί και Βινίσιους προκειμένου να αποκτήσουν τον έναν από τους δύο, με τις περιπτώσεις τους πάντως να μην είναι εύκολες. Ο πρώτος έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του και το κασέ του είναι υψηλό, αλλά στο λιμάνι ευελπιστούν πως η προοπτική του Champions League μπορεί να στρέψει την προσοχή του σε εκείνους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments