Αθλητισμός

Πέδρο Μάρτινς: Εντολή για απόκτηση δύο επιθετικών

Πέδρο Μάρτινς: Εντολή για απόκτηση δύο επιθετικών
Πέδρο Μάρτινς: Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει μεταφέρει σε Μοντέστο και Καρεμπέ ότι η ομάδα χρειάζεται δύο επιθετικούς.

Πέδρο Μάρτινς: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, όπου και ο προπονητής του Ολυμπιακού θα βγάλει τα τελικά συμπεράσματα για το δυναμικό της ομάδας και για τις προσθήκες που χρειάζεται ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Πρωταρχικός στόχος των ερυθρολεύκων είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Παρά την απόκτηση του Κάιπερς και τους Ντουρμισάι, ο Πέδρο Μάρτινς δεν είναι ευχαριστημένος με τους επιθετικούς του ρόστερ. Ο Μάνος ήδη κόπηκε από την προετοιμασία, Ο Σολδάνο δεν έπεισε με τις εμφανίσεις που έκανε πέρυσι στη Super League και δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ καθώς υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες από το εξωτερικό.

Προς την έξοδο από τον Ολυμπιακό, φέρεται να είναι και ο περσινός βασικός επιθετικός – στις αρχές της σεζόν τουλάχιστον – Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός φορ βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στους Πειραιώτες. Όπως αναφέρει το Sportime, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τετ-α-τετ με όλους τους επιθετικούς του ρόστερ.

Μετά τις “συνεντεύξεις” ο Πορτογάλος προπονητής έχει μεταφέρει σε Μοντέστο και Καρεμπέ πως η ομάδα θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση δύο επιθετικών που θα κάνουν τη διαφορά.

Το μήνυμα του Βαλμπουενά για την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πολωνία και ο Ματιέ Βαλμπουενά έστειλε το δικό του μήνυμα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. «Εξαιρετική ήταν η πρώτη προπόνηση στην Πολωνία εν όψει της νέας σεζόν», ανέφερε στο μήνυμα του.

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει ο Σεμέδο

Στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται το βράδυ ο Ρούμπεν Σεμέδο. Η άφιξη του Πορτογάλου στόπερ είναι προγραμματισμένη για τις 23:15. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν τη ρελάνς και συμφώνησαν σε όλα τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με τη Βιγιαρέαλ και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του.

Ο Ίβηρας σέντερ μπακ βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και μάλιστα ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μετά την άφιξή του αναμένεται να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο, ενώ την Τετάρτη θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακός και θα ανακοινωθεί.

Μετά τις ανακοινώσεις ο Σεμέδο θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να ενσωματωθεί στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments