Αθλητισμός

Νίκος Μελίσσας: Ο ΠΑΟΚ έβαλε ρήτρα 4 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του

Νίκος Μελίσσας: Ο ΠΑΟΚ έβαλε ρήτρα 4 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του
Νίκος Μελίσσας: Πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 26χρονου τερματοφύλακα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Νίκος Μελίσσας: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την ανανέωση της συνεργασίας με τον 26χρονο τερματοφύλακας, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία δανεικός στη Λαμία. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του νεαρού πορτιέρε. Για το λόγο αυτό στο νέο συμβόλαιο του Νίκου Μελίσσα μπήκε ρήτρα 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο η ΠΑΕ δείχνει την εμπιστοσύνη της και την επιβράβευσή της στον 26χρονο τερματοφύλακα. Ο Νίκος Μελίσσας γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1993 στην Θεσσαλονίκη, αλλά η καταγωγή του είναι από την Φλώρινα. Από νεαρή ηλικία βρέθηκε στα Τμήματα Υποδομής του Δικεφάλου και μέχρι το 2012 έφτασε να υπερασπίζεται την εστία της Κ20 και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Ο Μελίσσας αγωνίστηκε σε Φωκικό και Ηρακλή Ψαχνών ως δανεικός πριν κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16. Ακολούθησε μια καλή σεζόν στη Σπάρτη πριν μετακομίσει στη Λαμία όπου σε δύο σεζόν συμπλήρωσε 25 συμμετοχές.

Αμρ Ουάρντα: Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ για τον Αιγύπτιο

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκ νέου εν μέσω σκανδάλων, κάτι που του έχει δημιουργήσει μεγάλους μπελάδες. Σήμερα, τα ΜΜΕ της Αιγύπτου ανέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τέθηκε εκτός Εθνικής, μένοντας νοκ άουτ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε η επιβεβαίωση από την πλευρά της Ομοσπονδίας της χώρας, που ανακοίνωσε ότι ο Ουάρντα θα επιστρέψει πίσω στη χώρα, λόγω της εμπλοκής του στην παρενόχληση γνωστού μοντέλου μέσω instagram.

«Ο υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αιγύπτου, Χάνι Αμπού Ρένρα, αποφάσισε να αποβάλλει τον Αμρ Ουάρντα από την την Εθνική Ομάδα, μετά από διαβούλευση με το προπονητικό και το διοικητικό επιτελείο, για λόγους που έχουν να κάνουν με την πειθαρχία, την αφοσίωση και την συγκέντρωση. Η Εθνική Ομάδα της Αιγύπτου, θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την πορεία της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με 22 παίκτες στην αποστολή της».

Τα νέα έφτασαν και στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ που πλέον εξετάζει κάθε ενδεχόμενο για τον ποδοσφαιριστή που έχει αρκετό ταλέντο, αλλά έχει «δικάσει» τον εαυτό του με τις επιλογές του. Πλέον, στον δικέφαλο του Βορρά σκέφτονται το τι θα κάνουν με την περίπτωσή του. Ο Ουάρντα έχει συμβόλαιο έως το 2020 με τον ΠΑΟΚ και από εδώ και στο εξής τίθεται σε «δυσμένεια». Η διοίκηση, ο Λουτσέσκου και όλοι οι ιθύνοντες, θα μιλήσουν ώστε να δουν το τι μέλλει γενέσθαι, με τα δεδομένα να μην είναι υπερ του Ουάρντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments