Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Νέα μπλεξίματα για τον παίκτη – Κατηγορείται για ροζ σκάνδαλο

Αμρ Ουάρντα: Νέα μπλεξίματα για τον παίκτη – Κατηγορείται για ροζ σκάνδαλο
Ξανά στο "μάτι του κυκλώνα" ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε "ροζ σκάνδαλο".

Ο Αμρ Ουάρντα συνεχίζει να προσελκύει μπελάδες διαφόρων ειδών γύρω από το όνομά του. Το ταλέντο του στους αγωνιστικούς χώρους ξεχειλίζει, αλλά πολλές φορές, αυτό σκεπάζεται από την εξωγηπεδική συμπεριφορά του, η οποία τον έχει φέρει αρκετές φορές σε δυσμενή θέση και ακόμα μία, όπως φαίνεται, στο παρόν. Ο Ουάρντα κατηγορείται για την παρενόχληση γνωστού μοντέλου μέσω social media, μαζί με τους Αχμέντ Χασάν, Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφτου.

Η Μερχάν Κελέρ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μηνύματα που της απέστειλε το συγκεκριμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τις κατηγορίες της. Το συγκεκριμένο θέμα βάζει σε κίνδυνο τη συνέχιση της πορείας των ποδοσφαιριστών στο Copa Africa που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Πάντως, ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Χαβιέ Αγκίρε, πήρε θέση σχετικά με το σκάνδαλο. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Τους ζήτησα να είναι συγκεντρωμένοι και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν είναι θέμα ο σάλος που προκλήθηκε αλλά ο αντίκτυπος που έχει στην ομάδα. Και είναι σημαντικό να κλείσει αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα». Με λίγα λόγια, “έκρουσε” τον κώδωνα του κινδύνου, δίχως ωστόσο να επιθυμεί τη διατάραξη του κλίματος στην αποστολή της Αιγύπτου.

Αγχωτική νίκη και μετά… σκάνδαλο για την Αίγυπτο

Οι αποκαλύψεις του μοντέλου για τις κινήσεις του Ουάρντα και της παρέας του ήρθαν λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πρεμιέρα της Αιγύπτου στο Copa Africa. Η ομάδα του Αγκίρε ξεπέρασε με άγχος το εμπόδιο της Ζιμπάμπουε, επικρατώντας με σκορ 1-0 στο πρώτο της παιχνίδι στο φετινό τουρνουά. Το γκολ της νίκης ήρθε στο 41ο λεπτό από τον Τρεζεγκέ, με τον Ουάρντα να αγωνίζεται στο ματς, περνώντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Η σύνθεση της Αιγύπτου

Ελ Σενάου, Ελ Μοχαμεντί, Αλά, Χεγκάζι, Ασράφ, Χαμέντ, Ελνενί, Σαλάχ, Μπεκχίτ (71′ Ουάρντα), Τρεζεγκέ (81′ Ντούνγκα), Μόχσεν (60′ Σολιμάντ).

Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, η Αίγυπτος θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι της στον όμιλο κόντρα στο Κονγκό, ενώ την Κυριακή 30 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει την Ουγκάντα. Στόχος των Αιγυπτίων είναι η εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού και η καλύτερη δυνατή πορεία, παρά τα όσα γεγονότα “σκάνε” στο παρασκήνιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments