Πολιτική

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Η Έφη Αχτσιόγλου παραδέχθηκε ότι έχει σχέση μαζί του

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Η Έφη Αχτσιόγλου παραδέχθηκε ότι έχει σχέση μαζί του
Δημήτρης Τζανακόπουλος: Η Έφη Αχτσιόγλου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιες άλλες αποκαλύψεις έκανε.

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου έδωσε συνέντευξη στο RISE TV και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε πράγματα που δεν άπτονται της πολιτικής επικαιρότητας. Όπως για παράδειγμα τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Πρόκειται για μια σχέση η οποία ουσιαστικά ήταν “κοινό μυστικό”, ωστόσο μέχρι τώρα, κανείς από τους δύο δεν είχε παραδεχθεί το παραμικρό. Το “λαβράκι” βγήκε όταν η Έφη Αχτσιόγλου ερωτήθηκε σχετικά με το αν θα έκανε σχέση με κάποιον πολιτικό. Τότε, η ίδια απάντησε ξεκάθαρα: “Έχω σχέση με πολιτικό”. Σαν follow, ήρθε η ερώτηση “να ρωτήσω κάτι παραπάνω”, με την κ. Αχτσιόγλου να αποκαλύπτει: “Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, υποψήφιο στην Α’ Αθηνών“.

Στη συνέχεια χρειάστηκε να τοποθετηθεί σχετικά με τη νομοθεσία GDPR, συνδέοντας τον Δημήτρη Τζανακόπουλο με το γεγονός πως δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του, όπως τόνισε στις δηλώσεις της στο RISE TV. Η Έφη Αχτσιόγλου έκανε κι άλλες αποκαλύψεις, όπως για παράδειγμα ότι τρώει 40 κορόμηλα την ημέρα και πως βλέπει βιντεάκια πριν κοιμηθεί. Όσο για την επιλογή της μετά από κατανάλωση αρκετού αλκοόλ, τόνισε ότι η επιλογή της είναι “τυρόπιτα με σοκολατούχο γάλατα”, ενώ παραδέχθηκε ότι κουβαλά βαριά τσάντα η οποία ζυγίζει… επτά κιλά. Σαν τελευταία αποκάλυψη, ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας αργεί χαρακτηριστικά στα υπουργικά συμβούλια.

Λίγα λόγια για το ζευγάρι Τζανακόπουλου – Αχτσιόγλου

O Δημήτρης Τζανακόπουλος γεννήθηκε το 1982. Αποφοίτησε από τη γερμανική σχολή Αθηνών, ενώ είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος της ίδιας Σχολής και υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Το 2005 παρέλαβε από τον Τάσο Κορωνάκη τη σκυτάλη του γραμματέα της Νεολαίας Συνασπισμού, θέση την οποία κράτησε μέχρι το 2010. Επίσης, ήταν νομικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα κατά το διάστημα που αυτός ήταν Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (Μάϊος 2012-Δεκέμβριος 2014). Από το 2015 διατέλεσε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού και γενικός γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου. Την 5η Νοεμβρίου του 2016 διορίστηκε υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μέχρι την κήρυξη των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η Έφη Αχτσιόγλου γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1985. Ολοκλήρωσε με άριστα τις προπτυχιακές σπουδές της στη Νομική του ΑΠΘ και το 2009 απέκτησε -επίσης με άριστα- το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες από την ίδια σχολή. Εργάστηκε με ερευνητική υποτροφία στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, ενώ το 2014 ολοκλήρωσε ως υπότροφος του ΙΚΥ τη συγγραφή της διδακτορικής της διατριβής στο Εργατικό Δίκαιο, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Άρη Καζάκου. Στις 5 Νοεμβρίου του 2016 διορίστηκε υπουργός στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέχρι την κήρυξη των εκλογών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments