Video

Survivor spoiler διαρροή (26/6/19): Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας (vid)

Survivor spoiler διαρροή (26/6/19): Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας (vid)
Survivor spoiler διαρροή (26/6/19): Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος τους και απόψε το βράδυ οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την τελευταία ασυλία.

Survivor spoiler διαρροή (26/6/19): Το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία, με τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης να είναι μόλις τέσσερις ημέρες μακριά. Στο επεισόδια της Τρίτης η μαύρη ομάδα ήταν η νικήτρια του αγωνίσματος επάθλου και οι παίκτες της διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσεως σε μεγάλο κλαμπ του Άγιου Δομίνικου.

Όμως η Άσπρη ομάδα δεν έμεινα παραπονεμένη, καθώς έγινε ακόμη ένα αγώνισμα επάθλου το οποίο κέρδισαν οι Άσπροι. Το έπαθλο ήταν μοναδικό, με τους παίκτες της Άσπρης ομάδας να διανυκτερεύουν σε μία βίλα, στην οποία βρήκαν αρκετό φαγητό για να καταναλώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, καθώς απόψε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019 θα διεξαχθεί το πρώτο αγώνισμα της τελευταίας ασυλίας του παιχνιδιού. Όποια ομάδα την ασυλία χάσει θα αποχαιρετήσει έναν παίκτη της, ο οποίος θα έχει φτάσει μία ανάσα από τον ημιτελικό. Από το trailer του αποψινού επεισοδίου, καταλαβαίνει κανείς ότι ο στίβος είναι μεγάλος, δύσκολος και ιδιαίτερα απαιτητικός. Το σημερινό αγώνισμα έχει σχεδόν τα πάντα. Τσουλήθρες με νερό, εμπόδια, θα απαιτεί ταχύτητα και φυσικά πολύ καλό στόχο.

Οι παίκτες των δυο ομάδων τα δίνουν όλα, καθώς δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor. Η ομάδα που θα χάσει θα πάει στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor και θα δει έναν παίκτη της να αποχωρεί βάσει της τηλεφωνικής ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και της κατάταξης που έχει διαμορφωθεί. Ποια ομάδα κάνει το 1-0; Η μαύρη ομάδα είναι αυτή που θα κερδίσει απόψε και θα κάνει το πρώτο βήμα για να πάρει την ασυλία.

Survivor: Κλείδωσε η χώρα διεξαγωγής του τελικού

Είναι πλέον γεγονός, ο μεγάλος τελικός του reality επιβίωσης δεν θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια, αλλά στην Τουρκία. Η ανατροπή που σχεδόν κανείς δεν περίμενε συνέβη την τελευταία στιγμή και το μεγάλο φινάλε του παιχνιδιού θα μεταδοθεί live από τη γειτονική χώρα. Τα σχέδια άλλαξαν, καθώς υπάρχει κάποιος προβληματισμός στην Acun Medya και έτσι αποφασίστηκε αυτή η αλλαγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους λόγους που ο τελικός του Survivor θα γίνει στην Τουρκία, είναι η μείωση του κόστους.

Έτσι λοιπόν όπως άλλαξε και η ημερομηνία του μεγάλου τελικού λόγω των πρόωρων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, άλλαξε και η χώρα που θα διεξαχθεί. Την Κυριακή 30 Ιουνίου λοιπόν είναι ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος θα μεταδοθεί live από την Τουρκία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments