Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Κρίσιμη η σημερινή μέρα για την ανανέωση

Γιάννης Μπουζούκης: Κρίσιμη η σημερινή μέρα για την ανανέωση
Γιάννης Μπουζούκης: Συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχει σήμερα ο νεαρός.

Γιάννης Μπουζούκης: Ο νεαρός είναι το… “καυτό” όνομα για τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος καθιερώθηκε τη σεζόν που πέρασε και θεωρείται πλέον βασικότατος ποδοσφαιριστής στην ομάδα, δε συμφωνεί έως τώρα με τους όρους που του θέτει ο Παναθηναϊκός για επέκταση του συμβολαίου έως το 2022.

Ωστόσο η διαφορά δε φαίνεται να είναι μεγάλη. Και όλα μοιάζουν να είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού προκειμένου να ανεβάσει την προσφορά του και να συμφωνήσει με τον Μπουζούκη σε νέο συμβόλαιο, διατηρώντας τον στην ομάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η Live Sport σε σημερινό της δημοσίευμα, η κρίσιμη μέρα για τον Μπουζούκη είναι η σημερινή. Το δημοσίευμα λέει πως ο παίκτης θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προκειμένου να συζητήσουν εκ νέου το ενδεχόμενο της επέκτασης του συμβολαίου.

Μετά τη συνάντηση αυτήν, ουσιαστικά, θα γίνει γνωστό αν ο Μπουζούκης συνεχίσει στο «τριφύλλι» μέχρι το 2022, ή αν θα περιμένει απλώς τον χρόνο να κυλήσει και να φύγει το επόμενο καλοκαίρι. Σε περίπτωση, που ισχύσει το δεύτερο σενάριο, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση παίκτη στη θέση του.

Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης

Ποια είναι έως τώρα τα δεδομένα στην υπόθεση του Παναθηναϊκού με τον Μπουζούκη; Οι πράσινοι εδώ και καιρό έχουν καταθέσει μια πρώτη πρόταση στον 21χρονο άσο. Πρόταση που απέχει από τα δικά του θέλω. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός προτείνει ένα ποσό λίγο πάνω από 100.000 ευρώ στον παίκτη, με τον τελευταίο να ζητάει στην πρώτη κρούση περίπου 150.000. Μια διαφορά που δε φαίνεται να είναι μεγάλη.

Ο Παναθηναϊκός έχει διάθεση να ανέβει και μένει να φανεί αν και ο Μπουζούκης έχει διάθεση να ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του. Προκειμένου να δείξει ότι πράγματι προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Αυτό που οι πράσινοι διαρρέουν πάντως είναι πως σε τέτοια ποσά το θέμα δεν είναι οικονομικό. Αλλά θέμα αξιολόγησης του κάθε ποδοσφαιριστή και ισορροπιών εντός των αποδυτηρίων.

Έτσι κινείται σε όλες τις περιπτώσεις των συζητήσεων που κάνει. Όπως και με τον Χατζηγιοβάνη, με τον οποίο η διαπραγμάτευση είναι ακόμα πιο δύσκολη και τούτη την ώρα οι πιθανότητες να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο νεαρός δεν είναι πολλές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments