Αθλητισμός

Μίροσλαβ Στοχ: Τι δήλωσε ο προπονητής της Σλάβια Πράγας

Μίροσλαβ Στοχ: Τι δήλωσε ο προπονητής της Σλάβια Πράγας
Μίροσλαβ Στοχ: Όλα πλέον συνηγορούν πως ο Σλοβάκος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.

Μίροσλαβ Στοχ: «Είναι μια ερώτηση για τον Χόνζα Νέζμαρ. Ο Μίνο δέχθηκε μια πρόταση, ο σύλλογος (σ.σ. ΠΑΟΚ) ήρθε σε επαφή με εμάς και πλέον μένει να φανεί πως θα καταλήξουν οι συζητήσεις. Το πιο σημαντικό είναι το τι θέλει ο παίκτης, έχουμε προσφορές για πολλούς ποδοσφαιριστές μας…». Με αυτά τα λόγια “υποδέχτηκε” το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μίροσλαβ Στοχ ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Ζίντριχ Τρπισόφσκι, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά.

Η αλήθεια είναι πως πράγματι όλα πλέον βρίσκονται στο χέρι του Στοχ, αφού ο ΠΑΟΚ δείχνει διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα και να τον κάνει δικό του. Και ο Σλοβάκος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Όπως είναι ήδη γνωστό από χθες και το αποκάλυψαν οι Σλοβάκοι, η μεταγραφή του παίκτη είναι ένα βήμα πριν από την οριστική υλοποίησή της. Οι Σλοβάκοι τονίζουν πως απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε τις επαφές της για την απόκτηση του Σλοβάκου διεθνή εξτρέμ, ωστόσο οι άνθρωποι της διευκρίνισαν πως «δεν υπάρχει ούτε συμφωνία, ούτε η υπόθεση είναι τελειωμένη».

Όπως ανέφεραν και στη Σλοβακία, οι δύο ομάδες είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να δίνουν περίπου 1.500.000 ευρώ στην Σλάβια Πράγας (έχει συμβόλαιο ως το 2020) και περίπου 1.000.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, που βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2022 αλλά -όπως όλα δείχνουν- είναι έτοιμος να αλλάξει παραστάσεις… Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Στοχ φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2013-2014, μετρώντας 46 συμμετοχές με δέκα γκολ και δέκα ασίστ. Από την Θεσσαλονίκη, «μετακόμισε» στην Αλ Αϊν, εκεί που κατέγραψε 32 συμμετοχές (10 γκολ – 13 ασίστ) για να δοθεί στη συνέχεια στην Μπούρσασπορ.

Την σεζόν 2016-17 επέστρεψε στην Φενέρμπαχτσε για να συμπληρώσει 21 συμμετοχές (5 γκολ – 3 ασίστ) προτού βρεθεί στην Σλάβια Πράγας για μια γεμάτη διετία με 88 συμμετοχές (20 γκολ – 19 ασίστ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments