Αθλητισμός

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ελεύθερος να επιλέξει τη νέα του ομάδα

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ελεύθερος να επιλέξει τη νέα του ομάδα
Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό είναι πλέον free agent και να μπορεί να επιλέξει εκείνος την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί.

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ελεύθερος να ψάξει ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ, καθώς οι Μέμφις Γκρίζλις δεν ανανέωσαν την οψιόν στο συμβόλαιό του. Όπως σημειώνει στο twitter ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, η ομάδα του Τενεσί έκανε decline στην οψιόν του Τάιλερ Ντόρσεϊ με αποτέλεσμα να γίνει unrestricted free agent και να μπορεί να επιλέξει εκείνος την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί.

Ο Ντόρσεϊ μετακόμισε τον Φεβρουάριο στους Γκρίζλις, με ανταλλαγή από τους Χοκς και στα 21 παιχνίδια που αγωνίστηκε, είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ. Φέτος, το συμβόλαιο του Ντόρσεϊ προέβλεπε ετήσιες απολαβές ύψους 1,38 εκατ. δολαρίων.

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Η περίπτωση του Ολυμπιακού

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ  θα αναζητήσει την πρώτη του συμφωνία χωρίς περιορισμούς στο ΝΒΑ, όπου θέλει διακαώς να παραμείνει. Όμως μία τέτοια συμφωνία είναι δύσκολο να βρεθεί, καθώς δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε για ενάμιση χρόνο στους Ατλάντα Χοκς και για λίγους μήνες στο Μέμφις. Αν ο ομογενής γκαρντ δεν βρει ομάδα στο ΝΒΑ, τότε είναι πολύ πιθανό να ψαξτεί στην Ευρώπη.

Και σε μία τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί γρήγορα για να αποσπάσει την υπογραφή του. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι 23 ετών, έχει ηγετικά προσόντα, έχει ελληνικό διαβατήριο και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι είναι πολύ αποτελεσματικός. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Ντέιβιντ Μπλατ, σίγουρα θα θέλει τον ομογενή γκαρντ στην ομάδα.

Μπόγρης – Αγραβάνης: Τα δεδομένα για το μέλλον τους στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να απαλλαχθεί από τον Γιάνις Τίμα, ο οποίος από από το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου δεν ανήκει στους Ερυθρόλευκους. Ο Λετονός φόργουορντ δεσμεύονταν με κλειστό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, αλλά οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους, με τον Τίμα να υπογράφει στη Χίμκι.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, αλλά παράλληλα ασχολούνται με το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και τις ξεκαθαρίσεις. Μετά το τέλος στην υπόθεση Τίμα, σειρά παίρνουν αυτές των Γιώργου Μπόγρη και Δημήτρη Αγραβάνη.

Και οι δύο έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως προβλέπεται οψιόν αποδέσμευσης από πλευράς «ερυθρόλευκων», τη χρήση της οποίας έχουν δικαίωμα μέχρι τις 30 Ιουνίου και 5 Ιουλίου αντίστοιχα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιήσουν και θα επισημοποιήσουν τις αποφάσεις τους για τους δύο Έλληνες ψηλούς, οι οποίοι δύσκολα, εδώ που τα λέμε, θα μείνουν στον Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments