Ελλάδα

Γιώργος Πατέλης: Κατέρρευσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Γιώργος Πατέλης: Κατέρρευσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Γιώργος Πατέλης: Διακόπηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής όταν ο κατηγορούμενος έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο εδώλιο.

Γιώργος Πατέλης: Αιφνίδια διεκόπη η δίκη της Χρυσής Αυγής λόγω ξαφνικής έντονης αδιαθεσίας του κατηγορούμενου πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη. Ο κατηγορούμενος κατέρρευσε στο εδώλιο κατά τη διάρκεια της απολογίας του συγκρατούμενου του, Κωνσταντίνου Κορκοβίλη. Η πρόεδρος του δικαστηρίου διέκοψε άμεσα τη διαδικασία και αφού πρώτα ρώτησε αν υπάρχει κάποιος γιατρός στην αίθουσα, ζήτησε από τον γραμματέα να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ. Ταυτόχρονα, συγκατηγορούμενοι του Γιώργου Πατέλη με αστυνομικούς και συνηγόρους προσπαθούσαν να συνεφέρουν τον πεσμένο κατηγορούμενο.

Λίγο αργότερα κι ενώ το δικαστήριο είχε πλέον αποσυρθεί, έφτασαν στην αίθουσα οι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι συνέφεραν τον Πατέλη, ο οποίος όμως δεν έδειχνε να είναι καλά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το περιστατικό της κατάρρευσης του Γιώργου Πατέλη έφερε τελικά και τη διακοπή της σημερινής συνεδρίασης του Δικαστηρίου. Ο κατηγορούμενος Κ. Κορκοβίλης, ο οποίος είχε ήδη αρχίσει να απολογείται όσο και ο επόμενος στη σειρά Αναστάσιος Μιχάλαρος δήλωσαν ότι αδυνατούν να συνεχίσουν «λόγω του περιστατικού».

Η υπεράσπιση των δύο έκανε λόγο για αδυναμία των κατηγορουμένων να συνεχίσουν σήμερα, εξαιτίας της «ψυχικής αναταραχής που έχει προκληθεί», φράση που πυροδότησε αντιδράσεις από το ακροατήριο, με κάποιους εξ αυτών να φωνάζουν: «ποιά αναστάτωση θα τους χαϊδεύουμε κιόλας;». Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στην αίθουσα τελετών του Εφετείου.

Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό στη δίκη της Χρυσής Αυγής:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments