Video

Μπέλλα Κυδωνάκη: “Ο γιος μου είχε αισθανθεί ότι θα πεθάνει” (vid)

Μπέλλα Κυδωνάκη: “Ο γιος μου είχε αισθανθεί ότι θα πεθάνει” (vid)
Μπέλλα Κυδωνάκη: Η γνωστή αστρολόγος άνοιξε την καρδιά της στην Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας για την απώλεια του γιου της.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η γνωστή αστρολόγος για μια κατάθεση ψυχής. Από το τρέιλερ της εκπομπής φάνηκε ότι η συνέντευξη δεν θα ήταν σαν όλες τις άλλες. Αρχικά η Μπέλλα Κυδωνάκη αναφέρθηκε στις μεγάλες αγάπες της ζωής της. Μια από αυτές είναι φυσικά η αστρολογία την οποία έχει αγαπήσει από παιδί. Η δουλειά της και η αγάπη της για αυτή ήταν αυτό που την βοήθησε να ξεπεράσει, όσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, την απώλεια του γιου της.

Το 2012 ο γιος της Γιάννης, είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Παρά το γεγονός πως ήταν βαριά τραυματισμένος κατάφερε να το ξεπεράσει και κρατήθηκε στη ζωή. Έξι μήνες μετά και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν μια χαρά, ο άτυχος νεαρός πέθανε στον ύπνο του. Η μητέρα του αποκάλυψε ότι ο ίδιος ένιωθε ότι κάτι δεν πάει καλά και τις το είχε αποκαλύψει. Η ίδια παραδέχτηκε πως πάντα είχε μια ανησυχία, αλλά προσπαθούσε να το κρύψει μέσα της. Τελικά, όπως υποστηρίζει η ίδια, αυτό επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Συγκίνησε στην Ελεονώρα Μελέτη

“Το 2012 έχασα τον γιο μου. Γλίτωσε από ατύχημα αλλά τον πρόδωσε η καρδιά του. Πάντα είχα μία ανησυχία για τον Γιάννη αλλά το κουκούλωνα. Δεν μπορούσα να μπω στο ωροσκόπιό του, ήμουν μάνα. Είχα μια διαίσθηση ότι κάτι θα συμβεί, αλλά από την άλλη είχα και μια σιγουριά ότι δεν θα πάθει τίποτα. Ήμουν σίγουρη ότι θα γίνει καλά. Αυτό ήταν το πιο τραγικό για εμένα. Ήταν πολύ σοβαρό το τροχαίο. Το άλλο παιδί που οδηγούσε τη μηχανή άντεξε 20 μέρες και πέθανε. Ο Γιάννης ήταν για μήνες στα νοσοκομεία και έφυγε ξαφνικά”, είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Μετά τα μεσάνυχτα.

Το επόμενο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για την αστρολόγο. Η Μπέλλα Κυδωνάκη ήταν απαρηγόρητη στην κηδεία του γιου της, μη μπορώντας να πιστέψει ότι τον έχασε τόσο σύντομα. Μέσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη. Αυτό οδήγησε τις δυο γυναίκες να κάνουν μια συνέντευξη που δεν έμοιαζε με τις άλλες. Τέλος, η Μπέλλα Κυδωνάκη αναφέρθηκε στον Θεό και την πίστη που την βοήθησε να συνεχίσει τη ζωή της.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments