Video

Survivor spoiler διαρροή (27/6/19): Ποια ομάδα κερδίζει την τελευταία ασυλία (vid)

Survivor spoiler διαρροή (27/6/19): Ποια ομάδα κερδίζει την τελευταία ασυλία (vid)
Survivor spoiler διαρροή (27/6/19): Το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στο τέλος του και σήμερα οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την τελευταία ασυλία.

Survivor spoiler διαρροή (27/6/19): Το Survivor έχει αισίως μπει στην τελευταία του εβδομάδα, με τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης να είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (30/6). Στο επεισόδιο της Τετάρτης (26/6) είδαμε τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρώτο αγώνισμα για την τελευταία ασυλία στο παιχνίδι. Οποιαδήποτε ομάδα χάσει την ασυλία θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει έναν παίκτη της, ο οποίος και θα έχει φτάσει μια «ανάσα» από τον ημιτελικό. Η μαύρη ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε τελικά να επικρατήσει, όπως είχατε ήδη ενημερωθεί από χθες, με την Δαλάκα να κερδίζει τη Σεντά γράφοντας το τελικό 10-8.

Στο σημερινό αγώνισμα, η άσπρη θα προσπαθήσει στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Δηλαδή να ισοφαρίσει σε 1-1 και οι δύο ομάδες να οδηγηθούν σε τρίτο και καθοριστικό αγώνισμα ασυλίας από το οποίο θα προκύψει και το ποια ομάδα θα αποχωριστεί κάποιον παίκτη της. Η μαύρη ομάδα είναι αυτή που βρίσκεται μέχρι στιγμής σε καλύτερο «φεγγάρι» και σύμφωνα με τα spoiler θα κάνει και το 2-0 κερδίζοντας έτσι την τελευταία ασυλία στο φετινό Survivor. Από την άλλη, η άσπρη ομάδα θα κληθεί για μια ακόμη φορά να πάει στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο Οκάι και ο Μπορά θα βγουν απευθείας υποψήφιοι προς αποχώρηση, καθώς η Σεντά έχει κερδίσει τα σύμβολα και βρίσκεται ήδη στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Ο Σπύρος αποκάλυψε για ποιο λόγο φοράει μπαντάνα

Το φετινό reality επιβίωσης δεν είχε την ίδια επιτυχία με τους κύκλους των προηγούμενων ετών. Αυτό δεν εμπόδισε τον κόσμο να ξεχωρίσει κάποιους από τους παίκτες. Ένας από αυτούς ήταν ο Σπύρος Γουρδούπης. Ο γνωστός ράπερ έμεινε για αρκετά μεγάλο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο και αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Εκτός από τις αθλητικές του ικανότητες ο συγκεκριμένος παίκτης ξεχώρισε για το στιλ του.

Από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στο Survivor μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε, φορούσε μια μπαντάνα στο κεφάλι του. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν ότι έκανε κάτι τέτοιο για στιλ. Άλλοι μπορεί να σκέφτηκαν ότι το έκανε για να σου μένει η εικόνα τους. Παλιότεροι παίκτες του παιχνιδιού έχουν αποκαλύψει ότι έχουν κάνει κάτι τέτοιο για να είναι δύσκολο σε κάποιον να τους ξεχάσει. Ωστόσο ο Σπύρος δεν είναι μια τέτοια περίπτωση.

Ο Σπύρος Γουρδούπης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι φοράει την μπαντάνα και στην καθημερινή ζωή του. Δεν ήταν δηλαδή ένα τρικ για να τον προσέξει ο κόσμος κατά τη διάρκειας της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο. «Ο βασικότερος λόγος είναι γιατί μου αρέσει καθώς επίσης και γιατί είναι ένα είδος που φορώντας το σου προσδίδει κάτι το διαφορετικό, που σε ξεχωρίζει από τους άλλους κατευθείαν. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι η μπαντάνα αρέσει πολύ στις κοπέλες», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Τι σημαίνει για σας η μπαντάνα; «Είναι ένα ιδίωμα της προσωπικότητάς μου και της καλλιτεχνικής μου φύσης. Είναι μια δήλωση ότι ο κόσμος μας είναι ανάποδος, γι’ αυτό τη φοράω ανάποδα»

Πότε την πρωτοφορέσατε; «Άρχισα να τη φοράω πριν από τέσσερα χρόνια. Από τότε δηλαδή που πήγα στη Φλωρεντία για να ξεκινήσω το διδακτορικό μου»

Κι από τότε δεν την αποχωρίζεστε ποτέ; «Ναι, από τότε δεν την αποχωρίζομαι ποτέ την μπαντάνα. Φοράω κάθε μέρα και ένα άλλο σχέδιο με διαφορετικό χρώμα. Έχω μπαντάνες για καθημερινή χρήση και άλλες για πιο επίσημε εμφανίσεις. Αρκεί να σας πω ότι φορώντας μπαντάνα έκανα την υποστήριξη της διδακτορικής μπροστά σε τρεις καθηγητές» αποκάλυψε στο tv έθνος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments