Αθλητισμός

Μπόμπι Αλέν: Ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τα γκολπόστ

Μπόμπι Αλέν: Ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τα γκολπόστ
Μπόμπι Αλέν: Ο Ολυμπιακός θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του άλλον έναν γκολκίπερ και το όνομα του Γάλλου "παίζει" δυνατά.

Μπόμπι Αλέν: Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει το χτίσιμο του για τη νέα σεζόν στην Πολωνία. Ο στόπερ που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίτνς αποκτήθηκε και τώρα περιμένει πως και πως την απόκτηση ενός βασικού σέντερ φορ. Ωστόσο οι Πειραιώτες ψάχνουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών και σε άλλες θέσεις. Μια από αυτές είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο πρώτος στόχος ήταν η παραμονή του Ζοσέ Σα στην ομάδα. Αυτό έγινε και ο Πορτογάλος κίπερ αναμένεται να έχει θέση βασικού.

Οι άλλοι τερματοφύλακες που τον πλαισίωσαν αποχώρησαν όλοι από την ομάδα. Ο Γιαννιώτης που ξεκίνησε βασικός έμεινε ελεύθερος, η οψιόν του Γιούρι Λοντίγκιν δεν ενεργοποιήθηκε, ενώ χωρίς συμβόλαιο είναι και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Αυτό σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα χρειαζόντουσαν δυο παίκτες στη θέση. Ο Μάριος Σιαμπάνης θα πάρει τη μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει τεθεί στο περιθώριο από τη στιγμή που αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Όταν μείνει και τυπικά ελεύθερος τότε θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Από Γαλλία το μπακ άπ του Σα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι άνθρωποι της ομάδας θα δώσουν τη θέση πίσω από τον Σα σε ξένο γκολκίπερ. Αυτός προέρχεται από το Γαλλικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα από την Ντιζόν. Πρόκειται για τον Μπόμπι Αλέν που μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες. Η ομάδα του εξασφάλισε την παραμονή της στα μπαράζ, αλλά δεν δείχνει διάθεση να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι ο 27χρονος θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος κίπερ δεν έχει βγει ποτέ εκτός Γαλλίας και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του μακριά από την χώρα του. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι αν ο Ολυμπιακός κάνει κίνηση θα αποσπάσει την υπογραφή του Αλέν. Την περυσινή σεζόν ο Αλέν μέτρησε συνολικά 15 συμμετοχές φέτος, οι 14 εκ των οποίων στο Σαμπιονά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments