Αθλητισμός

Ντιέγκο Ρέγες: Επιμένουν για ενδιαφέρον της ΑΕΚ οι Τούρκοι

Ντιέγκο Ρέγες: Επιμένουν για ενδιαφέρον της ΑΕΚ οι Τούρκοι
Ντιέγκο Ρέγες: Τα Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωση του Μεξικανού στόπερ.

Ντιέγκο Ρέγες: Μετά την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες και την παρουσία των Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μάριου Οικονόμου η ΑΕΚ έχει μια εξαιρετική τριάδα στόπερ. Στο ρόστερ υπάρχει και ο νεαρός Στράτος Σβάρνας, αλλά και ο Ούρος Τσόσιτς. Βέβαια για τον τελευταίο υπάρχει η πληροφόρηση ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι η “Ένωση” έχει τέσσερις παίκτες για δυο θέσεις και θεωρητικά δεν ψάχνει παίκτη για το κέντρο της άμυνας.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ολοκληρώσουν άλλες δυο μεταγραφικές κινήσεις. Αυτές θα είναι για το αριστερό άκρο και την κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τα Τουρκικά ΜΜΕ να μπλέκουν την ΑΕΚ σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Πριν λίγο καιρό ο Ντιέγκο Ρέγες έμαθε ότι ούτε φέτος έχει θέση στο ρόστερ της Φενέρμπαχτσε. Αρχικά το όνομα του “έπαιξε” για τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια για τον ΠΑΟΚ. Κανένας από τους δυο δεν έδειξε ποτέ ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Σχεδόν απίθανο του Ρέγες στην ΑΕΚ

Στα 26 του χρόνια ο Ντιέγκο Ρέγες έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό. ‘Ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Πόρτο και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε Ρεάλ Σοσιδάδ και Εσπανιόλ πριν τον αποκτήσει η Φενερμπαχτσέ. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ισπανία, και πάλι με τη μορφή δανεισμού για λογαριασμό της Λεγκανές. Φέτος το καλοκαίρι θα πρέπει να βρει και πάλι τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με τους Τούρκους η ΑΕΚ ρώτησε για την απόκτηση του.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει βάση. Όχι γιατί ο Μεξικανός δεν είναι μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή με εμπειρία και σε καλή ηλικία, αλλά γιατί στην “Ένωση” πιστεύουν ότι δεν χρειάζονται άλλο στόπερ. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν παίκτη με συμβόλαιο που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Στην ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν ότι μετά την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες δεν ψάχνουν για βασικό σέντερ μπακ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments