Αθλητισμός

Ραζβάν Λουτσέσκου: Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ με όλο του το τιμ

Ραζβάν Λουτσέσκου: Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ με όλο του το τιμ
Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και μαζί του φεύγει και το τεχνικό του τιμ.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Κεραυνός εν αιθρία αποτέλεσε η είδηση ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του «Δικεφάλου του Βορρά» ενημέρωσε την ομάδα ότι θα κάνει χρήση του όρου buy out που έχει στο συμβόλαιο του, το οποίο φτάνει τα 2.000.000 ευρώ και θα αποχωρήσει από την ομάδα ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Ο ίδιος φέρεται να έχει στα χέρια του μια πλουσιοπάροχη πρόταση από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία ενδέχεται να υπογράψει.

Ο 50χρονος προπονητής είχε σήμερα συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για να συζητήσουν το θέμα. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δεν κατάφερε να του αλλάξει γνώμη κι έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός θα αποχωρήσει μετά από μια διετία στην Τούμπα. Μάλιστα, ο ίδιος ενημέρωσε και τους ποδοσφαιριστές για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Βέβαια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα αποχωρήσει μόνος του για τη Σαουδική Αραβία, καθώς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «sport-fm», μαζί του θα έχει και όλους τους συνεργάτες του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στον «αέρα», από το απλούστερο θέμα (ποιος θα κάνει την αυριανή προπόνηση) μέχρι το πλάνο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Τον ψάχνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Η είδηση της αποχώρησης του Ρουμάνου τεχνικού από τον ΠΑΟΚ, με πιθανότερο προορισμό την Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα σε λίγες ημέρες θα αναχωρήσει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Λουτσέσκου άφησε πολλά ερωτηματικά, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ζητούν άμεσες εξηγήσεις από τον Ρουμάνο τεχνικό που αποφάσισε να αφήσει την ομάδα σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο. Οι φίλοι του Δικέφαλου του Βορρά, σύμφωνα με το inpaok.com, προσπαθούν να τον εντοπίσουν, έτσι ώστε να συναντηθούν μαζί του και να τους εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή του την απόφαση.

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή», ήταν η μοναδική επίσημη τοποθέτηση των «ασπρόμαυρων» μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Λουτσέσκου. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι τα χρονικά περιθώρια μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αρχίζουν να πιέζουν, καθώς πρέπει να γίνει άμεσα η αντικατάσταση του Ρουμάνου τεχνικού, αλλά και να ξεκαθαρίσουν τι αποχωρήσεις θα ακολουθήσουν από το τεχνικό τιμ της ομάδας, με πρόσωπα και συνεργάτες της απόλυτης εμπιστοσύνης του Λουτσέσκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments