Αθλητισμός

Ραζβάν Λουτσέσκου: Τον ψάχνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ραζβάν Λουτσέσκου: Τον ψάχνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Ραζβάν Λουτσέσκου: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλουν εξηγήσεις από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Η είδηση της αποχώρησης του Ρουμάνου τεχνικού από τον ΠΑΟΚ, με πιθανότερο προορισμό την Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα σε λίγες ημέρες θα αναχωρήσει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Λουτσέσκου άφησε πολλά ερωτηματικά, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ζητούν άμεσες εξηγήσεις από τον Ρουμάνο τεχνικό που αποφάσισε να αφήσει την ομάδα σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο. Οι φίλοι του Δικέφαλου του Βορρά, σύμφωνα με το inpaok.com, προσπαθούν να τον εντοπίσουν, έτσι ώστε να συναντηθούν μαζί του και να τους εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή του την απόφαση.

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή», ήταν η μοναδική επίσημη τοποθέτηση των «ασπρόμαυρων» μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Λουτσέσκου. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι τα χρονικά περιθώρια μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αρχίζουν να πιέζουν, καθώς πρέπει να γίνει άμεσα η αντικατάσταση του Ρουμάνου τεχνικού, αλλά και να ξεκαθαρίσουν τι αποχωρήσεις θα ακολουθήσουν από το τεχνικό τιμ της ομάδας, με πρόσωπα και συνεργάτες της απόλυτης εμπιστοσύνης του Λουτσέσκου.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας θα πραγματοποιήσει άμεσα σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για το θέμα του νέου προπονητή.

Το πρώτο όνομα που αναμένεται να πέσει στο τραπέζι είναι αυτό Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως προπονητής της Κ19 και για του χρόνου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωρίζει τα αποδυτήρια της Τούμπας και σε ουκ ολίγες περιπτώσεις αρκετές ομάδες επιλέγουν ως λύση (στο πρόσφατο παρελθόν ο Βλάνταν Ίβιτς από προπονητής της Κ19 έγινε μέσα σε μια μέρα προπονητής της πρώτης ομάδας) τον τεχνικό της δεύτερης ομάδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Η προσωρινή λύση Γκαρσία μοιάζει πιθανή, μέχρι τουλάχιστον να γίνει έρευνα της ελληνικής και ξένης αγοράς (Πορτογαλία, Ισπανία, Ρωσία κλπ.), έτσι ώστε να καταλήξει σε κάποιον άλλον Έλληνα ή ξένο προπονητή.

Στον ΠΑΟΚ πάντως είναι σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Λουτσέσκου ανατρέπει όλον τον προγραμματισμό της ομάδας 40 ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments