Αθλητισμός

Ραζβάν Λουτσέσκου: Τέλος από τον ΠΑΟΚ

Ραζβάν Λουτσέσκου: Τέλος από τον ΠΑΟΚ
Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος προπονητής αποτελεί παρελθόν από τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος προπονητής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος του Βορρά να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, λίγες μόνο ημέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Λουτσέσκου ενημέρωσε  τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι προτίθεται να κάνει χρήση του όρου buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεσμευόταν για έναν ακόμη χρόνο με τους Θεσσαλονικείς, αλλά με τη χρήση του buy out, το οποίο λέγεται που φτάνει τα 2.000.000, μπορεί να αποχωρήσει νωρίτερα. Πριν από την σημερινή προπόνησης της ομάδος, ο Λουτσέσκου είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη και συζήτησαν το θέμα. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αλλάξει γνώμη στον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος αποχωρεί μετά από δύο σεζόν από την Τούμπα.

Μάλιστα, ο 50χρονος προπονητής ενημέρωσε και τους ποδοσφαιριστές για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδος. Η αποχώρηση του Λουτσέσκου ενδεχομένως να σχετίζεται με την μυθική πρόταση που έλαβε από την Σαουδική Αραβία. Οι Σαουδάραβες φέρονται να έχουν απλώσει χρυσάφι στα πόδια του Ρουμάνου τεχνικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments