Video

Survivor αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε από το παιχνίδι λίγο πριν από τον ημιτελικό (vid)

Survivor αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε από το παιχνίδι λίγο πριν από τον ημιτελικό (vid)
Survivor αποχώρηση: Δείτε ποιος παίκτης έφυγε από το παιχνίδι, μία ανάσα πριν από τον ημιτελικό του reality επιβίωσης.

Survivor αποχώρηση: Ένας από τους παίκτες της τουρκικής ομάδας δεν κατάφερε να φτάσει στον ημιτέλικο του reality επιβίωσης και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο, καθώς το παιχνίδι τελείωσε για αυτόν το βράδυ της Πέμπτης (27/6/19). Οι παίκτες περίμεναν να τους ανακοινωθεί το όνομα εκείνου που αποχωρεί, με την αγωνία τους δικαιολογημένα να βρίσκεται κυριολεκτικά «στο κόκκινο». Στο επεισόδιο της Πέμπτης, Έλληνες και Τούρκοι παίκτες πάλεψαν και έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους για να καταφέρουν να κερδίσουν. Όμως μία μόνο ομάδα κατάφερε να επικρατήσει και οι παίκτες της να φτάσουν στον ημιτελικό του Survivor.

Survivor αποχώρηση: Ήττα για τη λευκή ομάδα, που έχασε έναν παίκτη

Η ομάδα που έχασε χρειάστηκε να αποχωριστεί έναν από τους παίκτες της. Η λευκή ομάδα ηττήθηκε με 3-2 και έτσι ένας από τους τρεις Τούρκους της παρέας, θα έφευγε. Αυτός ήταν ο Μπορά όπως προέκυψε από την ψηφοφορία του κόσμου, κάτι που δεν άρεσε στον ίδιο. Είπε μάλιστα πως εύχεται να πάρει το μεγάλο έπαθλο η Σεντά, μη κρύβοντας την προτίμησή του, από την στιγμή που δεν συνεχίζει στο παιχνίδι και δεν θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο στον τελικό που θα γίνει στην Αλικαρνασσό.

Survivor αποχώρηση: Δυνατή μάχη – Χρειάστηκε μπαράζ

Στο αγώνισμα ασυλίας έπεσαν… κορμιά. Η Αφροδίτη έδωσε τη νίκη με 10-8 στην λευκή ομάδα, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν σε αγώνα μπαράζ, που θα κρινόταν στις τρεις νίκες. Εκεί το σκορ ήταν 2-2 και όλα θα κρίνονταν στον αγώνα όπου μετείχαν ως ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα με τον Εμρέ και ο Μπορά με την Σεντά. Τελικά, Κατερίνα και Εμρέ κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα, με τον Μπορά να ξεσπάει. Μάλιστα ο Τούρκος παίκτης έσπασε ότι έβρισκε μπροστά του στον στίβο μάχης. Έτσι, Σεντά, Εμρέ, Οκάι και Γιουσούφ θα είναι η τετράδα των Τούρκων παικτών που έφτασε στα ημιτελικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments