Video

Survivor: Στην Αλικαρνασσό ο τελικός – Γιατί πήρε αυτή την απόφαση ο Ατζούν

Survivor: Στην Αλικαρνασσό ο τελικός – Γιατί πήρε αυτή την απόφαση ο Ατζούν
Survivor: Από την Αλικαρνασσό θα γίνει γνωστός ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος ο λόγος της απόφασης του Ατζούν.

Survivor: Είναι πλέον γνωστό ότι ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης δεν θα διεξαχθεί στην Ελλάδα όπως τα τελευταία χρόνια. Αντιθέτως, ο νικητής του φετινού Survivor θα γίνει γνωστός από την Τουρκία και πιο συγκεκριμένα την Αλικαρνασσό. Αυτή ήταν μια ανατροπή που κανείς δεν την περίμενε.

Η ανατροπή που σχεδόν κανείς δεν περίμενε συνέβη την τελευταία στιγμή και το μεγάλο φινάλε του παιχνιδιού θα μεταδοθεί live από τη γειτονική χώρα. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη αλλαγή που συμβαίνει στον φετινό τελικό. Κι αυτό διότι και η ημερομηνία του άλλαξε, λόγω των πρόωρων εκλογών, με τον τελικό να γίνεται αυτή την Κυριακή (30/6).

Την απόφαση για την αλλαγή του μέρους στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός πήρε η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι. Ο Τούρκος παραγωγός, μερικές ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού, αποφάσισε να «γκρουπάρει» ελληνικό και τούρκικο τελικό σε ένα μέρος, προφανώς για οικονομικούς λόγους. Τουλάχιστον, αυτή φέρεται να είναι η επίσημη δικαιολογία.

Survivor: Τα «τερτίπια» του Ατζούν για τον τελικό

Άλλωστε, από προχθές πρωί, οι οδηγίες που δίνονται στους τεχνικούς αφορούν την όσο μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων γίνεται, κάτι που βέβαια δεν γίνεται εύκολα πιστευτό. Κι αυτό διότι είναι γνωστό εδώ και καιρό το γεγονός ότι οι συζητήσεις του ΣΚΑΙ με την Acun Media για την ανανέωση της συνεργασίας τους έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο. Η κακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης τόσο του «Survivor» όσο και του «Power of love» οδήγησαν τον ΣΚΑΪ στην απόφαση να μην θέλει να τα αγοράσει εκ νέου κάτι που δεν άρεσε στον άλλοτε ισχυρό Ατζούν.

Γι’ αυτό και ο ίδιος είχε συζητήσεις τόσο με τον ΑΝΤ1, όσο και με το One. Ωστόσο, μέχρι στιγμής αυτές δεν έχουν βγάλει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για τον Τούρκο παραγωγό. . Μάλιστα, τα ιδιωτικά κανάλια που ενδιαφέρονται για τα προγράμματα του θέτουν «σκληρούς» όρους και θέλουν εκείνοι να έχουν το πάνω χέρι σε ό,τι αποφάσεις αφορούν τις εκπομπές τα πρόσωπα που συμμετέχουν αλλά και την διάρκεια και τη συχνότητα προβολής τους.

Προφανώς, η αλλαγή της «έδρας» του τελικού του Survivor λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αποτελεί μια κίνηση… ενόχλησης από μεριάς Ατζούν Ιλίτζαλι, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για κίνηση «τακτικής» από τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος θέλει να εξοικονομήσει χρήματα εν όψη των νέων συνεργασιών με αντίπαλα κανάλια. Όπως και να έχει για πρώτη φορά στα τρία χρόνια διεξαγωγής του Survivor, ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί από την Αλικαρνασσό και όχι από το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments