Αθλητισμός

Copa America πρόγραμμα: Τα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε της διοργάνωσης

Copa America πρόγραμμα: Τα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε της διοργάνωσης
Copa America πρόγραμμα: Προς ολοκλήρωση η προημιτελική φάση του θεσμού. Ποιες ομάδες και πότε θα διεκδικήσουν τα επόμενα εισιτήρια μέχρι τον τελικό της 7ης Ιουλίου.

Copa America πρόγραμμα: Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του θεσμού έχουν ολοκληρωθεί. Η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Χιλή, έχουν εξασφαλίσει τρία από τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά, ενώ απομένει η αναμέτρηση της Ουρουγουάης με το Περού. Το εν λόγω ματς θα διεξαχθεί σήμερα στις 10 το βράδυ, ώρα Ελλάδος και εκεί θα φανούν οι τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για τις δύο θέσεις του τελικού της 7ης Ιουλίου.

Όσον αφορά την ημιτελική φάση, με τις μέχρι στιγμής διασταυρώσεις, η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στη ματσάρα του Μινεϊράο (3/7, 03:30). Η Χιλή, περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης Ουρουγουάη – Περού για να μάθει τον αντίπαλό της. Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 4/7 (03:30).

Αυτοί που θα προκριθούν στον τελικό θα δώσουν ραντεβού για το μεγάλο παιχνίδι της εβδόμης Ιουλίου, στο οποίο θα αναδειχθεί ο νικητής του Copa America. Το ματς θα διεξαχθεί στο Μαρακανά, στις 23:00.  Πριν πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά η Αργεντινή χρειάστηκε να αφήσει εκτός συνέχειας την Βενεζουέλα. Η «αλμπισελέστε» μπήκε στο ματς με ξεκάθαρο στόχο να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την αναμέτρηση. Το γρήγορο γκολ ήρθε μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Σέρχιο Αγκουέρο έκανε το σουτ και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Μία ημέρα νωρίτερα, στην “Αρένα Κορίνθιανς” θα λάβει χώρα το τυπικό ματς του μικρού τελικού, όπου οι ηττημένοι των ημιτελικών θα παίξουν για την τιμή τους.

Copa America: Το πανόραμα της προημιτελικής φάσης

Βραζιλία – Παραγουάη 0-0 (4-3 πεν.)

Βενεζουέλα – Αργεντινή 0-2 (10′ Μαρτίνες, 74′ Λο Τσέλσο)

Κολομβία – Χιλή 0-0 (4-5 στα πέναλτι)

22.00: Ουρουγουάη – Περού (Αρένα Φόρτε Νόβα)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

03/07 (03.30, Μινεϊράο)

Βραζιλία – Αργεντινή (1)

04/07 (03.30, Αρένα ντο Γκρέμιο)

Χιλή – Νικητής 4ου Προημιτελικού (2)

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η θέση (Αρένα Κορίνθιανς)

06/07 (22.00): Ηττημένος 1 – Ηττημένος 2

ΤΕΛΙΚΟΣ (Μαρακανά)

07/07 (23.00): Νικητής 1 – Νικητής 2

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments