Αθλητισμός

Copa America: Το απόλυτο “Κλάσικο” στα ημιτελικά

Copa America: Το απόλυτο “Κλάσικο” στα ημιτελικά
Copa America: Αργεντινή και Βραζιλία πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για μια θέση στον τελικό.

Copa America: Η φετινή διοργάνωση είναι μια από τις πιο συναρπαστικές των τελευταίων ετών. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιθυμία της Βραζιλίας και της Αργεντινής να επιστρέψουν στην κορυφή. Οι διοργανωτές έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι τώρα αντίθετα με την παρέα του Λιονέλ Μέσι. Η Αργεντινής πέρασε δύσκολα τον όμιλο, αλλά σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θέλει να πάρει ένα τρόπαιο με την Εθνική του ομάδα.

Για να γίνει αυτό η ομάδα του Σκαλόνι θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βραζιλίας. Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Πριν πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά η Αργεντινή χρειάστηκε να αφήσει εκτός συνέχειας την Βενεζουέλα. Η “αλμπισελέστε” μπήκε στο ματς με ξεκάθαρο στόχο να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την αναμέτρηση. Το γρήγορο γκολ ήρθε μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Σέρχιο Αγκουέρο έκανε το σουτ και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Copa America: Έτσι πήρε την πρόκριση η Αργεντινή

Στην επανάληψη η Αργεντινή ξεκίνησε δυναμικά αλλά η Βενεζουέλα ανέλαβε τα ηνία προσπαθώντας να ισοφαρίσει. Με τον χρόνο να περνά η παρέα του Λιονέλ Μέσι διπλασίασε τα τέρματα της στο 74′ εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Αγκουέρο επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής ο Φαρίνιες δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα δίνοντας την ευκαιρία στον Λο Σένσο να τη στείλει ανενόχλητος στα αντίπαλα δίχτυα. Στην ημιτελική φάση η Αργεντινή θα βρεθεί αντιμέτωπη με την οικοδέσποινα Βραζιλία σε μία αναμέτρηση για «γερά» νεύρα.

Στο άλλο παιχνίδι για τα προημιτελικά, η Χιλή πήρε μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Κολομβία. Οι Χιλιανοί κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές, αλλά αμφότερα τα γκολ ακυρώθηκαν με τη χρήση του VAR. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι. Εκεί η Χιλή πήρε την πρόκριση με εύστοχο χτύπημα του Αλέξις Σάντσες. Η Χιλή περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της από το ζευγάρι Ουρουγουάη – Περού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments