Αθλητισμός

Γιώργος Νίκας: Έτοιμος να στηρίξει το πλάνο Γιαννακόπουλου

Γιώργος Νίκας: Έτοιμος να στηρίξει το πλάνο Γιαννακόπουλου
Γιώργος Νίκας: Ο επιχειρηματίας φέρεται να είναι ο πρώτος επιφανής Παναθηναϊκός, ο οποίος θα στηρίξει το πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Γιώργος Νίκας: Το πρωί της Παρασκευής, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανέλυσε ενώπιον των εκπροσώπων των ΜΜΕ το πλάνο του για τη σωτηρία και την αναγέννηση του συλλόγου.  Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο πρότζεκτ του Βοτανικού και τόνισε πως, εάν το πλάνο για την κατασκευή του νέου γηπέδου θωρακιστεί νομικά και λάβει έγκρισης από το ΣτΕ, τότε θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο χρηματοδότησης για τη μεταβατική περίοδο του συλλόγου.

Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη συγκέντρωση 20 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα τα οποία φαίνεται πως θα είναι απαραίτητα ώστε να χρησιμοποιηθούν από τον Παναθηναϊκό, στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στις υπογραφές για τον Βοτανικό και το χτίσιμο του νέου γηπέδου. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας για ενίσχυση, μέσω του πλάνου χρηματοδότησης το οποίο θα αναλυθεί στο μέλλον, ενώ παράλληλα, μίλησε και για τη στήριξη που χρειάζεται από επιφανείς Παναθηναϊκούς.

Ο πρώτος “ισχυρός” οικονομικά φίλος του Παναθηναϊκού φαίνεται πάντως ότι έχει βρεθεί. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο Γιώργος Νίκας αναμένεται να είναι ο πρώτος επιφανής Παναθηναϊκός που θα στηρίξει και θα συνεισφέρει στο πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη σωτηρία του συλλόγου. Ο Νίκας είναι γνωστός για τα “πράσινα” αισθήματά του, ενώ στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και στην ομάδα των πολυμετοχικών.

Νίκας και Γιαννακόπουλος συνδέονται με στενή φιλία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα. Γεγονός που βοήθησε τον κ. Γιαννακόπουλο στο να τον προσεγγίσει και να λάβει, ίσως, τις πρώτες διαβεβαιώσεις περί στήριξης. Πάντως, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, αναμένει βοήθεια και από άλλους Παναθηναϊκούς με “γερά πορτοφόλια”. Πλην του κόσμου, θα χρειαστεί και η συνεισφορά ανθρώπων οι οποίοι έχουν χρήματα προς διάθεση, ώστε να προσεγγιστεί με μεγαλύτερη ευκολία ο στόχος που έχει τεθεί, αλλά και να παρακινηθούν όλο και περισσότεροι οπαδοί στο εγχείρημα που είναι το μοναδικό που έχει ως τώρα παρουσιαστεί για το καλό του Παναθηναϊκού.

Ο στόχος του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος του 2019

Αρχικά, ο Ερασιτέχνης και ο Δήμος Αθηναίων θα συστήσουν ομάδα εργασίας ώστε να αξιολογηθεί και να επιλεχθεί το καλύτερο πλάνο για τη νομική και υλική θωράκιση του πρότζεκτ. Η ομάδα θα συσταθεί και θα ανακοινωθεί εντός καλοκαιριού, ώστε την πρώτη Σεπτέμβρη, όταν η νέα δημοτική αρχή της Αθήνας αναλάβει τα καθήκοντά της, να έχουν σημειωθεί ήδη εξελίξεις για το θέμα.

Έπειτα, όταν το πλάνο εργασίας για τον Βοτανικό θα είναι έτοιμο, θα ζητηθεί η έγκρισή του από το ΣτΕ ώστε να «κλειδώσει» η νομική θωράκιση του πρότζεκτ. Στόχος και ευχή όλων στον Παναθηναϊκό είναι να έχουν πέσει οι υπογραφές μέχρι το τέλος του 2019. Αν συμβεί αυτό, τότε το 2020, η προσοχή όλων θα μπορεί να μετακινηθεί στο κατασκευαστικό σκέλος, αλλά και την οικονομική συνδρομή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments