Αθλητισμός

Γιοχάνες Φόιγκτμαν: Σενάρια για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Γιοχάνες Φόιγκτμαν: Σενάρια για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού
Γιοχάνες Φόιγκτμαν: O Γερμανός σέντερ έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπασκόνια και υπάρχουν φήμες που τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό.

Γιοχάνες Φόιγκτμαν: Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η Μπασκόνια ανακοίνωσε το “διαζύγιο” με τον Γερμανό “γίγαντα”, ο οποίος βλέπει τον κόσμο από τα 2 μέτρα και 14 εκατοστά. Ο ψηλός έχει τη δυνατότητα να εξετάσει τις επιλογές του, όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη υπάρχει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” αποχαιρέτισαν τον Γκιστδύσκολα θα συνεχίσουν μαζί με τον Βουγιούκα και ουσιαστικά έχουν μείνει με τον Γιώργο Παπαγιάννη μόνο σέντερ.

Οπότε, θα πρέπει να θεωρείται λογική η επιλογή του Παναθηναϊκού να κοιτάξει προς το μέρος του Φόιγκτμαν. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα σενάρια για τον Γερμανό σέντερ και τους “πράσινους” έχουν “φουντώσει” ακόμη περισσότερο και υπάρχουν ορισμένα “τιτιβίσματα” που αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, δίχως ωστόσο να υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα.

Ο Γιοχάνες Φόιγκτμαν αποτελεί μια περίπτωση που αρέσει στον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο ίδιος διαθέτει αρκετή εμπειρία από τη Euroleague και βρίσκεται σε εξαιρετική μπασκετική ηλικία, όντας 27 ετών. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 33 συμμετοχές με τη Μπασκόνια, αγωνιζόμενος σε όλα τα ματς της regular season αλλά και στα τρία των πλέι οφ. Ο φερόμενος ως υποψήφιος στόχος του Παναθηναϊκού είχε κατά μέσο όρο 7,5 πόντους, 5,8 ριμπάουντ με 60% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 76% στις βολές.

Κοντά σε Ταϊρίς Ράις ο Παναθηναϊκός

Κι ενώ η περίπτωση του Φόιγκτμαν παραμένει προς εξέταση, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη φέρεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Λεκαβίτσιους. Τον παίκτη ο οποίος θα πλαισιώσει τον Καλάθη στη θέση “1” και θα προσφέρει ποιοτικά λεπτά και λύσεις, είτε μαζί με τον Νικ, είτε όταν ο διεθνής γκαρντ κάθεται στον πάγκο για ανάσες.

Το όνομα αυτού; Ταϊρίς Ράις. Παναθηναϊκός και Ράις βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και όπως φαίνεται, η περίπτωσή του θα προχωρήσει για τους «πράσινους».

Ο Ράις (32 ετών, γεννημένος το 1987) ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα από τον Πανιώνιο (2009) και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τους Άρτλαντ Ντράγκονς (2010), με τη Λιέτουβος Ρίτας, τη Μπάγερν Μονάχου, τη Μακάμπι, τη Χίμκι και τη Μπαρτσελόνα να αποτελούν τους επόμενους σταθμούς του. Το 2018 πέρασε από την Κίνα (Σενζέν Λέοπαρντς) και στη συνέχεια μετέβη στη Μπάμπεργκ. Ο Ταϊρίς Ράις αναδείχθηκε MVP του Final-4 του 2014, όταν οδήγησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην κατάκτηση της διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments