Αθλητισμός

Γκουστάβο Μπλάνκο: Στη λίστα της ΑΕΚ ο φορ της Σαχτάρ

Γκουστάβο Μπλάνκο: Στη λίστα της ΑΕΚ ο φορ της Σαχτάρ
Γκουστάβο Μπλάνκο: Η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του υψηλόσωμου επιθετικού της Σαχτάρ Ντόνετσκ

Γκουστάβο Μπλάνκο: Η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις προσθήκες για το ρόστερ της νέας σεζόν. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που ήρθαν ήταν Πορτογάλοι ή παίκτες που έχουν γίνει γνωστοί από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι ο Μιγκέλ Καρντόσο ήταν σίγουρος για την ποιότητα τους. Πριν λίγες ημέρες η “Ένωση” έκανε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής της ομάδας μίλησε στους δημοσιογράφους τονίζοντας πως η επιθυμία του είναι να γίνουν τουλάχιστον άλλες δυο κινήσεις. Αυτές θα είναι στα άκρα και την κορυφή της επίθεσης.

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε η αίσθηση ότι ο εξτρέμ θα ήταν αυτός που θα αποκτούσε πρώτα η ΑΕΚ. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως κερδίζει πόντους μια περίπτωση επιθετικού. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι καλομαθημένοι τα τελευταία τρία χρόνια με τις παρουσίες των Σέρχιο Αραούχο και Εζεκίελ Πόνσε. Οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να είναι προσεκτικοί για τη συγκεκριμένη θέση και δεν θέλουν να πάρουν κάποια βιαστική απόφαση. Ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα της “Ένωσης” είναι αυτό του Γκουστάβο Μπλάνκο Λεστσούκ.

Γκουστάβο Μπλάνκο: Ποιος είναι ο Φορ που θέλει η ΑΕΚ

Πρόκειται για τον Αργεντινό επιθετικό που ανήκει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο 27χρονος επιθετικός έχει ύψος 1.90 και είναι ιδιαίτερα δυνατό κορμί. Φυσικά, με τέτοια σωματοδομή δεν θα μπορούσε να μην είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Ο Συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αρέσει στον προπονητή της ΑΕΚ που βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της απόκτησης του. Ο έμπειρος επιθετικός ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ανζί και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σουηδία και Μαρόκο πριν καταλήξει στην Σαχτάρ τον Ιανουάριο του 2017.

Στους “πορτοκαλί” δεν είναι το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε γράφοντας 13 συμμετοχές και ένα γκολ. Αυτό τον οδήγησε να ψάξει αλλού την τύχη του. Τελικά παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μάλαγα που φέτος αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο Μπλάνκο ήταν σταθερά μέσα στους καλύτερους της ομάδας, με τον κόσμο να τον ψηφίζει παίκτη του μήνα συνολικά τέσσερις φορές. Με την φανέλα της Ισπανικής ομάδας ο 27χρονος έπαιξε σε 42 παιχνίδια και βρήκε το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα 9 φορές. Παράλληλα έδωσε και 7 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Οι άνθρωποι της Μάλαγα θέλουν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν, αλλά δεν μπορεί να δώσει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει η Σαχτάρ για να τον παραχωρήσει. Αυτή η εξέλιξη ευνοεί την ΑΕΚ καθώς ο παίκτης έχει όσα θέλει ο προπονητής της για την κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments