Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ψάχνει παντού για τερματοφύλακα

Ολυμπιακός: Ψάχνει παντού για τερματοφύλακα
Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Ολυμπιακός: Μόλις ξεκίνησε το χτίσιμο για την επόμενη σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει τον Ζοσέ Σα στην ομάδα. Οι Πειραιώτες χειρίστηκαν σωστά την υπόθεση και κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο γκολκίπερ. Η θέση του βασικού τερματοφύλακα φαίνεται να έχει “κλειδώσει” ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” εξακολουθούν να ψάχνουν στην αγορά για άλλη μια προσθήκη σε αυτή τη θέση. Ο Μαρτίνς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σα, αλλά για το καλό της ομάδας θέλει να έχει και μια καλή εναλλακτική λύση στα χέρια του.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Μάριο Σιαμπάνη. Ο νεαρός γκολκίπερ μένει και τυπικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ σε λίγες μέρες και τότε θα ανακοινωθεί η απόκτηση του. Ο 19χρονος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση, ωστόσο δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία ακόμα. Δεν αποκλείεται μόλις ανακοινωθεί να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος. Αν τελικά μείνει στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα.

Στο ψάξιμο ο Ολυμπιακός

Την περσινή σεζόν οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την σεζόν με τους Γιαννιώτη, Σα και Χουτεσιώτη. Από αυτούς μόνο ο Πορτογάλος έχει μείνει στο λιμάνι. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν πολλές περιπτώσεις σε όλη την Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ανά πάσα στιγμή αν χρειαστεί. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι ο ανταγωνισμός θα κάνει καλύτερο και τον Ζοσέ Σα που έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα για τη βασική ενδεκάδα.

Πορτιέρο, όπως ο Κιρντιλί, ο Μπεϊρανβάντ, ο Μπέγκοβιτς,και ο Σαράνοφ  είναι μερικές μόνο περιπτώσεις, που έχουν εξετάσει τελευταία οι Πειραιώτες. Δεν αποκλείεται, επομένως, πέραν του επιθετικού και του μέσου, να κινηθούν και για την περίπτωση ενός παίκτη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Πριν λίγες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπόμπι Αλέν να είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο έμπειρος γκολκίπερ μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από την Ντιζόν. Η ομάδα του εξασφάλισε την παραμονή της στα μπαράζ, αλλά δεν δείχνει διάθεση να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments