Lifestyle

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το εξωπραγματικό ποσό που ξόδεψε στις διακοπές του στην Ελλάδα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το εξωπραγματικό ποσό που ξόδεψε στις διακοπές του στην Ελλάδα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος σταρ ήρθε, ξόδεψε και... αναχώρησε για άλλες πολιτείες. Τα ξένα ΜΜΕ αποκαλύπτουν πόσα έβγαλε από την τσέπη του στο διάστημα παραμονής του στην Ελλάδα.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους αγαπάει αρκετά την Ελλάδα και δη τη Μεσσηνία. Πέρσι, η εμφάνισή του στο Κόστα Ναβαρίνο συνοδεύτηκε από το κλείσιμο της μεταγραφής του στη “Μεγάλη Κυρία”. Φέτος, τα πράγματα ήταν πιο ήσυχα για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της εποχής μας, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο και η οικογένειά του, απόλαυσαν τον ελληνικό ήλιο, τη θάλασσα και κυρίως, τις ανέσεις που προσφέρει το τουριστικό θέρετρο και που προφανώς, αντέχει η τσέπη του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, ο Ρονάλντο δεν δίστασε να βγάλει φωτογραφίες με εγχώριους σταρ της showbiz.

Σε γενικές γραμμές, ο Κριστιάνο βγάζει πολλά χρήματα και ξοδεύει επίσης αρκετά. Το Forbes τον έχει κατατάξει στη δεύτερη θέση στη λίστα των πιο πλούσιων αθλητών του κόσμου. Η περιουσία του ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια και ως εκ τούτου, έχει κάθε δικαίωμα αλλά και την ανάλογη άνεση για να τα… σκορπάει, όταν ειδικά βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του.

Τα ισπανικά ΜΜΕ, προχώρησαν σε… ανάλυση των διακοπών του Κριστιάνο και της οικογενειάς του στην Ελλάδα. Μάλιστα, έβγαλαν και τη “σούμα” σχετικά με τα πόσα χρήματα πλήρωσε ο Πορτογάλος για τη διαμονή του αλλά και για την αναψυχή του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την El Espanyol, ο διεθνής άσος της Γιουβέντους έμεινε σε πολυτελή βίλα, η οποία του κόστισε 56.000 ευρώ. Ήτοι 8.000 ευρώ τη βραδιά, στη μία εβδομάδα που έμεινε εκεί.

Το πολυτελές κατάλυμα, βρίσκεται λίγα μέτρα από την αμμουδιά ιδιωτικής παραλίας, προσφέροντας στους επισκέπτες ασυναγώνιστες ανέσεις και πλήρη ιδιωτικότητα. Πλην του καταλύματος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να κάνει τις βόλτες του και στη θάλασσα.

Γι’ αυτό και επέλεξε να νοικιάσει ένα πελώριο γιοτ, το οποίο του κόστισε 200.000 ευρώ για τη μία εβδομάδα χρήσης. Μάλιστα, σύμφωνα με το TMZ, το γιοτ που νοικιάστηκε από τη φαμίλια Ρονάλντο είχε μήκος 47 μέτρα, και διέθετε πολυτέλειες όπως έξι καμπίνες, μπαρ, τζακούζι, γυμναστήριο και… σινεμά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments