Lifestyle

Αγκαλιά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις διακοπές της η Γωγώ Μαστροκώστα (pic)

Αγκαλιά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις διακοπές της η Γωγώ Μαστροκώστα (pic)
Η Γωγώ Μαστροκώστα συναντήθηκε με τον Πορτογάλο σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, αναρτώντας σχετικό στιγμιότυπο στο instagram.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τις διακοπές του στη Μεσσηνία. Ο Πορτογάλος άσος “γεμίζει” τις “μπαταρίες” του έπειτα από μια απαιτητική χρονιά με τη Γιουβέντους, χαλαρώνοντας δίπλα στη θάλασσα. Η παρουσία του ποδοσφαιριστή δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους λουόμενους, με αρκετούς εξ αυτών να ζητούν μία φωτογραφία μαζί με το ίνδαλμά τους.

Παράλληλα, ο Κριστιάνο και η παρουσία του αποτελούν δέλεαρ και για τους σταρ της ελληνικής showbiz. Όπως συνέβη στην περίπτωση της Γωγώς Μαστροκώστα. Η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα, κάνει διακοπές μαζί με τον πρώην κόουτς του Παναιτωλικού στο ίδιο μέρος με τον Κριστιάνο. Η συνάντησή τους, οδήγησε στην ανάρτηση που θα δείτε παρακάτω. Ο σταρ της Γιουβέντους, ποζάρει δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία ανέβασε το ενσταντανέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Γωγώ Μαστροκώστα στη Μεσσηνία

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει από την παρέα και ο Τραϊανός Δέλλας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, φωτογραφήθηκε μαζί με τον Πορτογάλο, τον οποίον είχε στεναχωρήσει… εις διπλούν στο Euro 2004. Παράλληλα, αυτό που συνδέει τον Δέλλα με τον Ρονάλντο είναι η παρουσία τους στην Ιταλία, με τον Έλληνα αμυντικό να έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Ρόμα, με τον Κριστιάνο να ετοιμάζεται για τη δεύτερή του στο σεζόν στο Τορίνο με τη Γιουβέντους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments