Αθλητισμός

Άμπελ Φερέιρα: Αυτός θα είναι ο διάδοχος του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Άμπελ Φερέιρα: Αυτός θα είναι ο διάδοχος του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Άμπελ Φερέιρα: Η "χρυσή τομή" με τη Μπράγκα βρέθηκε και ο ΠΑΟΚ έχει πλέον νέο προπονητή.

Άμπελ Φερέιρα: Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Μπράγκα για την αποδέσμευση του 40χρονου Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος ετοιμάζει… βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη. Έπειτα από “σκληρές” διαπραγματεύσεις με τη Μπράγκα, όπως αναφέρει το sdna.gr, οι Θεσσαλονικείς βρήκαν τη “χρυσή τομή” με τους Πορτογάλους και συμφώνησαν στην αποδέσμευση του κόουτς από τη Μπράγκα, με τον ΠΑΟΚ να καλύπτει το ποσό της αποζημίωσης, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε γρήγορες κινήσεις, όσον αφορά την εύρεση και το deal με τον διάδοχο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Σχεδόν δύο ημέρες μετά το “αντίο” του Ρουμάνου κόουτς, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αλ Χιλάλ, το όνομα του Φερέιρα, (ο οποίος δεν βρισκόταν ανάμεσα στα ονόματα που προέκριναν οι στοιχηματικές εταιρείες), έπαιξε δυνατά και οδήγησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο να στοχεύσουν στην περίπτωσή του.

Έπειτα από διαβουλεύσεις, το “ΟΚ” για την περίπτωση του Φερέιρα είχε δοθεί από το Σάββατο. Από εκεί και έπειτα, ήρθε η σειρά των διαπραγματεύσεων, με τον Φερέιρα να επιθυμεί τον ερχομό του στον σύλλογο, αλλά τη Μπράγκα να προβάλλει αντίσταση, καθώς ο 40χρονος τεχνικός είχε συμβόλαιο σε ισχύ.

Εν τέλει, το deal επετεύχθη, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει αδρά για την αποζημίωση της ελευθέρας του Πορτογάλου, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο Άμπελ Φερέιρα συστήνεται ως ένας φέρελπις κόουτς, σε νεαρή ηλικία για τη θέση του. Πρόκειται για μια περίπτωση φιλόδοξου προπονητή, ο οποίος ακολουθεί την τακτική αλλά δεν έχει κανένα “σύστημα” ως Ευαγγέλιό του, όπως αναφέρουν τα scouting reports από το εξωτερικό. Μέσω του Φερέιρα, ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί να βρει έναν άνθρωπο ο οποίος θα τον οδηγήσει με επιτυχία στη σεζόν έπειτα από την κατάκτηση του νταμπλ, φιλοδοξώντας σε διατήρηση των εν Ελλάδι σκήπτρων και μια, όσο το δυνατόν καλύτερη, πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments