Αθλητισμός

Πάμπλο Γκαρσία: Οι στοιχηματικές εταιρείες τον θέλουν φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Πάμπλο Γκαρσία: Οι στοιχηματικές εταιρείες τον θέλουν φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Πάμπλο Γκαρσία: Είναι το φαβορί για τη διαδοχή του Λουτσέσκου, σύμφωνα με τους "μπουκ".

Πάμπλο Γκαρσία: Σαν “κεραυνός εν αιθρία” έπεσε χθες η είδηση για το φινάλε της συνεργασίας του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τον σύλλογο στο φετινό νταμπλ, δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, αναζητώντας αλλού την τύχη του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον αθλητικό και τον ξένο Τύπο, η επόμενη ημέρα δεν αποκλείεται να βρει τον Ρουμάνο τεχνικό στα… Εμιράτα.

Όπως και να ‘χει, το κεφάλαιο Λουτσέσκου – ΠΑΟΚ έκλεισε οριστικά. Πλέον, ο Ιβάν Σαββίδης και το επιτελείο του, καλούνται να αναζητήσουν τον άνθρωπο ο οποίος θα πάρει τα ηνία -σε αγωνιστικό επίπεδο- της ομάδας και θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα εν Ελλάδι σκήπτρα της και τη νέα σεζόν. Ήδη, έχουν αρχίσει να παρελαύνουν αρκετά ονόματα από το εξωτερικό ως υποψήφιοι διάδοχοι του Λουτσέσκου, ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρείες “βλέπουν” ως επικρατέστερη μια λύση εντός της… οικογενείας του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του metrosport.gr, οι “μπουκ” βλέπουν ως φαβορί τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν προπονητής της Κ-20 προβάλλει ως η επικρατέστερη λύση για τη διαδοχή του Λουτσέσκου, με απόδοση στο 1.70. Ως φαβορί εμφανίζεται, πάντα σύμφωνα με τους μπουκ, ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.70.

Έπειτα, η επόμενη λύση σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, ακούει στο όνομα “Κίκο Ραμίρεζ”. Πάντως, ο Ραμίρεζ συμφώνησε προσφάτως να αναλάβει την Ξάνθη και παρά το γεγονός πως προσφέρεται σε αρκετά καλή απόδοση, ως δεύτερο φαβορί (2.30), η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ακολουθεί στο 2.30 ο Κίκο Ραμίρεθ. Οι μπουκ θεωρούν πως ο Ισπανός τεχνικός θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, υπενθυμίζεται πως μόλις πρόσφατα συμφώνησε με την Ξάνθη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της. Μετά τον Ραμίρεζ, βλέπουμε τον πρώην προπονητή της Σπαρτάκ Μόσχας, Μάσιμο Καρέρα (2.50), ενώ στη συνέχεια, έχουμε περιπτώσεις από την ελληνική αγορά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ, προσφέρεται ως επιλογή με απόδοση 6.00, ενώ οι “μπουκ” βάζουν σε πολύ καλύτερη μοίρα τον Τραϊανό Δέλλα, που φαίνεται ότι έχει περισσότερες πιθανότητες, βάσει της προσφερόμενης απόδοσης (4.75). Λίγο πιο ανεβασμένη, είναι η απόδοση για τον Βλάνταν Ίβιτς.

Τέλος, στη λίστα βλέπουμε και το όνομα του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Άγγελου Αναστασιάδη (21.00), του παλιού προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, αλλά και του… πατέρα Λουτσέσκου, του Μιρτσέα!

Οι στοιχηματικές εταιρείες και ο νέος κόουτς του ΠΑΟΚ

  • Πάμπλο Γκαρσία 1.70
  • Κίκο Ραμίρεθ 2.30
  • Μάσιμο Καρέρα 2.50
  • Τραϊανός Δέλλας 4.75
  • Βλάνταν Ίβιτς 5.00
  • Μαρίνος Ουζουνίδης 6.00
  • Άγγελος Αναστασιάδης 21.00
  • Λάζλο Μπόλονι 21.00

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments