Αθλητισμός

Βρέθηκε νεκρός διεθνής μπασκετμπολίστας

Βρέθηκε νεκρός διεθνής μπασκετμπολίστας
Σοκ στο χώρο του μπάσκετ με την είδηση του θανάτου του 21χρονου Βραζιλιάνου Μάικλ Ουτσέντου.

Θλίψη στο χώρο του μπάσκετ έχει προκαλέσει μια είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Ο Μάικλ Ουτσέντου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 21 ετών. Ο Βραζιλιάνος μπασκεμπολίστας άνηκε στην Ομπραντόιρο και αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην Λα Κορούνια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι νεαρός έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα με μηχανοκίνητο σκάφος στη θάλασσα του Σάο Πάολο όπου απολάμβανε τις διακοπές του.

Ο Ουτσέντου είχε προλάβει να γίνει μέλος της Εθνικής ομάδας και οι άνθρωποι της Βραζιλίας πίστευαν πως είχε όλα όσα χρειάζεται για να κάνει μεγάλη καριέρα. Ξεχώριζε για τα σωματικά του προσόντα και σε συνεντεύξεις του είχε δηλώσει πολλές φορές την επιθυμία του να αγωνιστεί στο NBA. Τα Ισπανικά ΜΜΕ μεταδίδουν συγκλονισμένα την είδηση, αλλά ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ελληνική τραγωδία στο χώρο του Μπάσκετ

Πριν λίγο καιρό ο χώρος του μπάσκετ στην Ελλάδα έζησε ένα αντίστοιχο τραγικό περιστατικό. Ένας 19χρονος στην περιοχή της Ηλίας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή παίζοντας το αγαπημένο του άθλημα. Ο νεαρός «έσβησε» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα προπόνησης στο μπάσκετ ή αγώνα μπάσκετ. Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι που διατηρούσε στα Λεχαινά, καθώς οι γονείς του κατάγονται από την περιοχή όπου και ζούσαν τα προηγούμενα χρόνια και έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.

Η οικογένειά του και όχι μόνο έχουν βυθιστεί στο πένθος για τον άδικο χαμό ενός παιδιού που είχε τον αθλητισμό και το μπάσκετ ως καθημερινή του συνήθεια. Ένα παιδί που είχε μεγάλη όρεξη για ζωή, που ήθελε να ανοίξει τα φτερά του και να την πάρει στα χέρια του. Αλλά η μοίρα του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι και τον πήρε μακριά από την οικογένειά του και τους φίλους του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments