Αθλητισμός

Ισλάμ Σλιμανί: Στόχος του Ολυμπιακού ο Αλγερινός

Ισλάμ Σλιμανί: Στόχος του Ολυμπιακού ο Αλγερινός
Ισλάμ Σλιμανί: Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Αλγερινού σέντερ φορ.

Ισλάμ Σλιμανί: Μετά και την απόκτηση σέντερ μπακ, ο Ολυμπιακός φουλάρει για την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης του. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει στην ομάδα του έναν επιθετικό που να μπορεί εύκολα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού παράγει εύκολα φάσεις, αλλά πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος μέσα στην περιοχή. Αυτό έλειψε πολύ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν και αποδείχθηκε μοιραίο σε κάποια παιχνίδια. Μπορεί ο έμπειρος τεχνικός να ήθελε να έχει τον παίκτη μαζί του στην προετοιμασία, αλλά γνωρίζει ότι οι άνθρωποι της ομάδας παλεύουν για κάτι καλό.

Οι περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός είναι δύσκολες καθώς μιλάμε για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από κορυφαία πρωταθλήματα με μεγάλο κασέ. Παρά το γεγονός πως οι Πειραιώτες είναι ένας ελκυστικός προορισμός, παίκτες μεγάλης ποιότητας δεν έχουν σαν προτεραιότητα να έρθουν στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα ορισμένων ποδοσφαιριστών όπως οι Γκουίντο Καρίγιο, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Κάρλος Βινίσιους και του Ντιέγκο Γιορέντε.

Παίζει δυνατά και του Ισλάμ Σλιμανί

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ισλάμ Σλιμανί παίζει δυνατά για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον εξαιρετικό Αλγερινό επιθετικό που ανήκει στην Λέστερ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Φενερμπαχτσέ. Η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι γιατί μιλάμε για ένα παίκτη με μεγάλη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και λίγα χρόνια αργότερα πουλήθηκε στην Λέστερ που μόλις είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, για 35 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο άργησε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας καθώς η μεταγραφή του κρίθηκε εκπρόθεσμη. Τελικά δεν δικαίωσε ποτέ τα χρήματα που δόθηκαν και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Νιουκάστλ πριν καταλήξει στην Τουρκία και την Φενέρ. Ο δανεισμός του στα “καναρίνια” ολοκληρώνεται τυπικά σε λίγες μέρες κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην Αγγλία και η Λέστερ θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος φορ δεν υπολογίζεται και οι “αλεπούδες” θα επιδιώξουν να τον πουλήσουν. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2021 κάτι που σημαίνει ότι η Λέστερ θα επιδιώξει να βάλει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα φτάνει τα χρήματα που είχε δαπανήσει για να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2016. Την περασμένη σεζόν ο Ισλάμ Σλιμανί είχε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με πέντε τέρματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments