Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Πιέζει για να έρθει στον Ολυμπιακό

Ματέο Γκαρσία: Πιέζει για να έρθει στον Ολυμπιακό
Ματέο Γκαρσία: Ο παίκτης της Λας Πάλμας θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ματέο Γκαρσία: Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί αρκετά στα άκρα της επίθεσης του. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη αποκτήσει τους Ματιέ Βαλμπουενά και Μπρούνο που βρίσκονται ήδη στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να αποκτηθεί ένας ικανός σέντερ μπακ και η διοίκηση της ομάδας του έφερε τον Ρούμπεν Σεμέδο. Το επόμενο κεφάλαιο που θέλει να κλείσει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αυτό με την απόκτηση ενός επιθετικού. Ωστόσο δεν θα έλεγε όχι σε κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις. Ειδικότερα αν αυτές θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Μια από τις θέσεις που θα ήταν καλοδεχούμενος κάποιος παίκτης είναι αυτή του εξτρέμ. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί, αλλά ο Μαρτίνς θέλει να γίνει κάποια κίνηση μόνο αν είναι σίγουρος ότι ο παίκτης θα κάνει τη διαφορά. Είναι σχεδόν απίθανο να γίνει υπέρβαση σε μια θέση που υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, οπότε για να έρθει παίκτης που θα κάνει δεδομένα την διαφορά θα πρέπει να είναι από την Ελληνική αγορά ή να έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα.

Πάντα στο “κάδρο” ο Ματέο Γκαρσία

Μια τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός εξτρέμ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Άρη και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Ο 22χρονος ήρθε στη χώρα μας με τη μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας. Η Ισπανική ομάδα εξακολουθεί να μην τον υπολογίζει και αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Στο διάστημα που έπαιξε στην Super League το όνομα του “έπαιξε” για όλες της μεγάλες ομάδες.

Σύμφωνα με το Sportime η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία στον Ολυμπιακό μπορεί να μη βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά μόνο τελειωμένη δεν είναι. Στο λιμάνι φαίνεται, άλλωστε, να τα έχουν βρει μαζί του και το «εμπόδιο», ουσιαστικά, είναι η ισπανική ομάδα από τα Κανάρια Νησιά. Ο Γκαρσία συνεχίζει να επιμένει για να φύγει από τη Λας Πάλμας, ψάχνοντας λύση για να βρεθεί αμέσως μετά και πάλι στην Ελλάδα, ώστε να συνεχίσει στον Πειραιά την καριέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments