Αθλητισμός

Τόμας Βερμάελεν: Παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

Τόμας Βερμάελεν: Παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό
Τόμας Βερμάελεν: Η περίπτωση του έμπειρου αμυντικού δεν έχει τελειώσει οριστικά για τον Ολυμπιακό.

Τόμας Βερμάελεν: Το όνομα του Τόμας Βερμάελεν συνεχίζει να “παίζει” για τον Ολυμπιακό, έστω κι αν η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να υπάρχει ως επιλογή για τον Βερμάελεν. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, με παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, ως μέλος της Μπαρτσελόνα, έχει αρκετούς προορισμούς στα υπόψιν του, ωστόσο η προτεραιότητά του είναι μια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “fichajes.net”, προτεραιότητα για τον Βερμάελεν αποτελεί η μεταγραφή στην Premier League. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής από το Βέλγιο θέλει να βρει ένα δυνατό συμβόλαιο στο -κατά πολλούς- κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το τελευταίο πριν σκεφτεί να ολοκληρώσει την καριέρα του σε μερικά χρόνια.

Ωστόσο σε περίπτωση που η επιθυμία του δεν γίνει πράξη, τότε είναι πιθανή η επιλογή του Ολυμπιακού. Και σε αυτήν την περίπτωση, οι “ερυθρόλευκοι” δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς ο Βερμάελεν τσεκάρει και την περίπτωση επιστροφής στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Άντερλεχτ. Όπως και να ‘χει, η απόφαση του Βερμάελεν θα παρθεί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα… κουμάντα του. Η απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο (που βρισκόταν και στα ραντάρ του ΠΑΟΚ) έδειξε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα παλέψουν, αλλά δε θα σταθούν στην περίπτωση Βερμάελεν. Ωστόσο, εάν στην πορεία προκύψει κάποια ανατροπή και ο Βέλγος επιλέξει τον Ολυμπιακό, τότε ουδείς θα μπορούσε να πει “όχι” σε μια προσθήκη τέτοιου βεληνεκούς.

Τα πάντα, θα φανούν τις επόμενες ημέρες. Για την ώρα, σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η περίπτωση Βερμάελεν συνεχίζει να “παίζει” για τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ολυμπιακός πάει για το “μπαμ” στη θέση του φορ

Οι ερυθρόλευκοι έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση του βασικού επιθετικού της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών φέρονται να κινούνται σε διάφορα μέτωπα για το θέμα του φορ, προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει και θέλει να κλείσει άμεσα έναν από τους Γιορέντε ή Σλιμανί.

Βέβαια όπως προκύπτει από το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν ακόμη μία εξαιρετική περίπτωση στο προσκήνιο, αλλά το όνομα του ποδοσφαιριστή αυτού δεν έχει διαρρεύσει και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε απεγνωσμένες κινήσεις, καθώς μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι έχουν γίνει προσεγμένες κινήσεις, οι οποίες πρώτα έχουν λάβει το «ΟΚ» του προπονητή Πέδρο Μάρτινς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments