Ειδήσεις

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (30/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (30/6/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 30/6/19.

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 30/6/19.

  • Κριός

Είτε πρόκειται για αλλαγή στις ερωτικές σου συνθήκες είτε σε μια αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, βελτιώνεται θαυμάσια, η ικανότητά σου, στην επικοινωνία. Θα εμπνευστείς από το μέλλον όσων βλέπεις να ξεδιπλώνονται μπροστά σου… και αυτό σε ενθαρρύνει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε μερικά ερωτικά σου όνειρα.

Αν έχεις δοκιμάσει πρόσφατα ερωτικές προκλήσεις, τότε έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να μοιραστείς με το μυαλό και την καρδιά σου, τα σωστά επίπεδα ευαισθησίας, συμπόνιας και σαφήνειας.

  • Ταύρος

Ακριβώς εκεί που σκεφτόσουν πως οι ερωτικές σου υποθέσεις αρχίζουν να επιβραδύνονται, θ’ ανακαλύψεις πως έρχεται ένα ορμητικό κύμα, εκπληκτικά γρήγορα.

Ωστόσο, παρόλο που οι εξελίξεις θα εξελιχθούν με ταχείς ρυθμούς, θα χρειαστεί να δείξεις αρκετή υπομονή για να κάνεις ασφαλή βήματα. Ευτυχώς, το ένστικτό σου είναι ο καλύτερος οδηγός σου, για ό, τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια.

Απλά βεβαιώσου πως το κάθε βήμα σου, θα έχει την έγκριση της καρδιάς σου, πρώτα. Οι ανυπόμονες ή οι ορμητικές ενέργειες, πρέπει να περιοριστούν.

  • Δίδυμοι

Η φαντασία σου θα έχει θαυμάσια σέξι οράματα και φαντασιώσεις. Ίσως όμως, χρειαστεί να είσαι επιλεκτική για όσες από αυτές, έχουν γνήσιο δυναμικό για να πραγματοποιηθούν. Θα μπορούσες επίσης να ορίσεις εξαιρετικά ρομαντικές προσδοκίες και να αφήσεις την καρδιά σου, να επιλέξει τί χρειάζεται άμεση δράση, και τί μπορεί να παραμείνει στη σφαίρα της φαντασίας. Μόνο έτσι θα διασφαλίσεις, πως θα κάνεις λογικά και πρακτικά βήματα.

  • Καρκίνος

Η ιδέα της λήψης ενός ρίσκου, μπορεί να σε κάνει να θέλεις να κρυφτείς στο καβούκι σου, και να επανεμφανιστείς, μόνο όταν θα είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα της κίνησης. Ωστόσο, αυτή είναι η στιγμή για να φανερώσεις τον έρωτά σου! Η καλλιέργεια οποιωνδήποτε αμφιβολιών ή φόβων καθυστερεί μόνο μια γλυκιά εξέλιξη…. που περιμένει ένα νεύμα σου, για να εκδηλωθεί.

  • Λέων

Μπορεί να γίνει γρήγορη και εντυπωσιακή πρόοδος στα ερωτικά σου, αν είσαι πρόθυμη να βοηθήσεις να μετακινηθεί μια διαδικασία, σε νέο επίπεδο. Μην κοιτάζεις το μισοάδειο ποτήρι, αλλά ό,τι σε εμπνέει και σε ενθουσιάζει. Αυτό μπορεί να είναι το καύσιμο που κινεί τη σχέση που έχεις με το σύντροφό σου, μπροστά. Οι αλλαγές που φοβόσουν, δεν θα είναι καθόλου φοβερές.

  • Παρθένος

Θα μπορούσε να είναι ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση, που ο εραστής σου, όχι μόνο θαυμάζει σε σένα.. αλλά συνδέεται άμεσα. Αντί να ψάχνεις λεπτομερώς ό,τι συμβαίνει στο παρόν, άρχισε να σκέφτεσαι περισσότερο, τί επιφυλάσσει το μέλλον για σένα και τον εραστή σου. Ωστόσο, πρέπει να δημιουργήσεις ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή. Κι έφτασε ο καιρός, για να το αντιμετωπίσεις.

  • Ζυγός

Το να επιτρέψεις στις γενναιόδωρες ή αλτρουιστικές σου ιδιότητες να εμφανιστούν και να λάμψουν, μπορεί να λειτουργήσει τόσο καλά, ώστε να φέρει βάθος και σκοπό, στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έχεις εμπνευσμένες ιδέες για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο…ή απλά θέλεις να φέρεις περισσότερο χρώμα και συναίσθημα στη σχέση σου. Λειτουργώντας με ανιδιοτέλεια, θα βελτιωθεί η σχέση σου, αυτό το διάστημα.

  • Σκορπιός

Θα χρειαστεί να αλλάξεις σημαντικά την εστίαση στα ερωτικά σου και θα πρέπει να ερευνήσεις ιδιαίτερα, ό,τι χρειάζεται προσοχή! Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόσκληση στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, και πιστεύεις πως μπορείς να τη διαχειριστείς μια χαρά. Επικεντρώσου ιδιαίτερα, στους τρόπους που σε προτρέπει η καρδιά σου. Να είσαι τολμηρή και περιπετειώδης, στο όνομα της αγάπης.

  • Τοξότης

Η επιθυμία να είσαι αυθεντική στον τρόπο που εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα στον εραστή σου, θα γίνει πιο έντονη, τώρα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην εστιάζεις πολύ έντονα στον τρόπο που εκφράζεσαι….παρά μόνο στα βασικά σημεία. Κοίταξε μέσα σου και δες όλα όσα πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις ευγνωμοσύνη, αυτό το διάστημα. Στη συνέχεια, σήκωσε το κεφάλι σου και δείξε στον εραστή σου, πόσα σημαίνει για σένα. Δείχνοντας την εκτίμησή σου, μπορείς να δημιουργήσεις αξέχαστες ευκαιρίες με τον τρόπο σου.

  • Αιγόκερως

Αν υπήρξε οποιαδήποτε αναταραχή σε μια εκκολαπτόμενη ερωτική σχέση, τότε προσφέρεται μια ομαλότερη και πιο άνετη διαδρομή, τώρα. Αυτό μπορεί να απαιτεί να αλλάξεις κάποια σημεία της καθημερινότητάς σου, για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Απλά βεβαιώσου, πως δεν είναι υπερβολικά αυστηρός ο σχεδιασμός αυτών που θέλεις, από τα ερωτικά σου. Οι πιο όμορφες στιγμές της αγάπης μπορεί να είναι λεπτές…. και απαιτούν από σένα να τις εντοπίσεις, με ανοιχτό μυαλό και καρδιά.

  • Υδροχόος

Η επιθυμία να νιώθεις πιο άνετα και ειρηνικά μέσα σου, θα γίνει προτεραιότητά σου, αυτό το διάστημα. Ωστόσο, η ηρεμία που θέλεις, μπορεί να διακοπεί… επειδή επιθυμείς να είσαι εξίσου απασχολημένη και παραγωγική. Δεν μπορείς να γαληνέψεις, αν λειτουργείς μ’ αυτό τον τρόπο. Αν οι περισπασμοί που έρχονται στον δρόμο σου, αφορούν τα ερωτικά σου, τότε δώσε το πράσινο φως. Δίνοντας στην καρδιά σου αυτό που θέλει και χρειάζεται, θα μπορούσε να βάλει φτερά στα πόδια σου, και να σε κάνει πιο παραγωγική, με άλλους τρόπους.

  • Ιχθύες

Υπάρχουν πολύτιμα μαθήματα που μπορείς να εφαρμόσεις στη σχέση σου, παρατηρώντας την ερωτική ζωή των φίλων σου ή αντλώντας σοφία από τις εμπειρίες ενός πολύ στενού σου φίλου. Αν νιώθεις μπερδεμένη ή απογοητευμένη από οποιαδήποτε πτυχή της ερωτικής σου ζωής, τότε αναζήτησε μια νέα προοπτική από έναν φίλο, που μπορεί να ρίξει φως στο θέμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments