Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Τραγωδία στη Φυλή – Νεκρός 48χρονος άνδρας (vid)

Φωτιά τώρα: Τραγωδία στη Φυλή – Νεκρός 48χρονος άνδρας (vid)
Φωτιά τώρα: Έχασε τη "μάχη" με τη ζωή άνδρας 48 ετών, παρά τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Φωτιά τώρα: Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής, 30 Ιουνίου, στη Φυλή, κοντά στον ΧΥΤΑ, άφησε πίσω της έναν νεκρό άνδρα. Ο άνδρας αυτός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε αποθήκη κοντά στο πύρινο μέτωπο και λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη, γεγονός που προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του (ήταν πατέρας ενός παιδιού) και τους οικείους του.

Το ασθενοφόρο έφτασε με χαρακτηριστική καθυστέρηση και οι γιατροί προσπάθησαν να τον διατηρήσουν στη ζωή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Οι διασώστες προσπαθούσαν με μαλάξεις να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του, που μεταδόθηκαν από το OPEN TV, o άτυχος άνδρας δεν αισθανόταν καλά και τους ζήτησε να ξαπλώσει. Λίγα λεπτά αργότερα έπεσε αναίσθητος στο πάτωμα.

Το ξέσπασμα της φωτιάς στη Φυλή

Το απόγευμα της Κυριακής, η Πυροσβεστική, ανέφερε στην ενημέρωσή της ότι για την κατάσβεση της φωτιάς στη Φυλή επιχείρησε ένα πεζοπόρο τμήμα, 7 οχήματα, 14 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα και δύο ελικόπτερα. Η φωτιά έκαιγε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλούσε κατοικημένες περιοχές.

Κάτοικοι της περιοχής, ανέφεραν ενώπιον του τηλεοπτικού φακού τις μαρτυρίες τους για τη φωτιά: «Η φωτιά ξεκίνησε από τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και έφτασε στο συγκεκριμένο σημείο. Ήρθαμε να πάρουμε τα αυτοκίνητα για να μην πάρουν και αυτά φωτιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και χθες, Σάββατο, ξέσπασε πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ Φυλής. Μάλιστα, εξαιτίας του εν λόγω γεγονότος, ο Δήμος Αθηναίων, που τις τελευταίες ημέρες λαμβάνει μέτρα προστασίας, εξέδωσε σήμερα προειδοποίηση για προβλήματα που ενδεχομένως σημειωθούν στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

ΓΓΠΠ: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και τη Δευτέρα

Πολύ υψηλός θα είναι οι κίνδυνος ξεσπάσματος πυρκαγιάς για αύριο Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται από τον χάρτη πρόβλεψης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Μάλιστα, πέντε περιφέρειες της χώρας έχουν επισημανθεί στην κατηγορία κινδύνου «4».

Οι περιοχές που έχουν επισημανθεί από τη ΓΓΠΠ

  • Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος)
  • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Εύβοια, Σκύρος)
  • Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένων και των Κυθήρων)
  • Περιφέρεια Πελοποννήσου
  • Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments