Ελλάδα

Κώστας Γείτονας: “Τρέλανε κόσμο” στο Ζάππειο η εγγονή του

Κώστας Γείτονας: “Τρέλανε κόσμο” στο Ζάππειο η εγγονή του
Κώστας Γείτονας: Ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε στο Ζάππειο με την εγγονή του που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Κώστας Γείτονας: Μια λαμπερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου “Ελπίδα”. Στο χώρο βρέθηκαν πολλά άτομα της πολιτικής σκηνής. Ένας από αυτούς ήταν ο Κώστας Γείτονας. Ο πρώην υπουργός και ένας από τους ιδρυτές του ΠΑΣΟΚ έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή εγγονή του. Μπορεί η νεαρή κοπέλα να τράβηξε τα βλέμματα, αλλά και ο γνωστός πολιτικός μηχανικός ήταν σε εξαιρετική κατάσταση παρά τα 80 του χρόνια.

Η Παναγιώτα Γείτονα δεν άφησε ούτε για μια στιγμή τον παππού της μόνο του. Εκείνος με τη σειρά του δεν μπορούσε να κρύψει την υπερηφάνεια του. Κάτι που αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις φωτογραφίες που τράβηξαν μαζί.

Η Λαμπερή εκδήλωση του σωματίου ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο

Την εκδήλωση άνοιξε με μια συγκινητική ομιλία η Μαριάννα Βαρδινογιάννη: “Θυμάμαι κάθε ένα από τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με το μικρό του όνομα, και τη δική του ιστορία. Καθένας τους τόσο ξεχωριστός! Όλοι μαζί όμως ήταν πάντοτε η δύναμή μας, διδάσκοντάς μας ότι και το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό. Άλλωστε, οι περισσότεροι από εσάς εδώ, βιώσατε μαζί μου όλη αυτή την πορεία και αυτό το πετύχαμε όλοι μαζί. Αυτό που με κάνει να χαμογελώ και δίνει στην καρδιά μου τη μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι πως η ΕΛΠΙΔΑ ένωσε τον ελληνικό λαό! Κι εκεί ταπεινά υποκλίνομαι, στον ανώνυμο Έλληνα, που προσφέρει ακόμα και από το υστέρημά του. Είμαι πραγματικά υπερήφανη να βλέπω ότι κάθε μέρα η ΕΛΠΙΔΑ μεγαλώνει και μεταδίδεται σε κάθε γωνιά τής Ελλάδας», ανέφερε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Προκόπης Παυλόπουλος  μίλησε για το μεγάλο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», χαρακτηρίζοντάς το «Κάστρο Ανθρωπισμού και Αλληλεγγύης»: «Εύχομαι -προσωπικώς είμαι βέβαιος- η «ΕΛΠΙΔΑ» ν’ ανοίγει αδιάκοπα νέους, φωτεινούς, δρόμους για την στήριξη του Παιδιού που πάσχει, στην ουσία όμως δρόμους για τον Άνθρωπο και την Ζωή. Δρόμους που τους έχουμε τόσο περισσότερο ανάγκη, όσο ο Άνθρωπος και η Αλληλεγγύη δοκιμάζονται, δυστυχώς ολοένα και περισσότερο. Κι ακόμη, εύχομαι η «ΕΛΠΙΔΑ» να εμπνεύσει και άλλους, πολλούς, όχι μόνο προκειμένου να προστεθούν στις τάξεις της αλλά και για ν’ ακολουθήσουν, χτίζοντας το δικό τους «Κάστρο» Ανθρωπισμού και Αλληλεγγύης, το απαράμιλλο παράδειγμά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments