Lifestyle

Σε κανάλι έκπληξη ο Μένιος Φουρθιώτης

Σε κανάλι έκπληξη ο Μένιος Φουρθιώτης
Μένιος Φουρθιώτης: Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τη νέα τηλεοπτική του στέγη.

Μένιος Φουρθιώτης: Επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση ο γνωστός παρουσιαστής. Έπειτα από την αποχώρησή του από τον σταθμό Epsilon και ιδίως λόγω του τρόπου που αυτή συνέβη, άπαντες περίμεναν πως ο ίδιος θα αργήσει να κάνει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα, έχοντας να διαχειριστεί και ορισμένες προσωπικές ατυχίες. Ωστόσο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook έσπευσε να διαψεύσει κάθε φήμη, ανακοινώνοντας ότι επιστρέφει.

Συγκεκριμένα, ο Μένιος Φουρθιώτης από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και κάθε ημέρα, στη μία το μεσημέρι, θα παρουσιάζει τη νέα του εκπομπή από τη συχνότητα του Kontra Channel. Στην ανάρτησή του στο facebook ανέφερε τα εξής: “ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ και κάθε μέρα -Δευτέρα ως Κυριακή- στη μία ακριβώς θα αλλάξουμε τη ζωή σας με την Cosmedical Clinic Greece στο Kontra Channel! Γιατί οι εποχές αλλάζουν… και όλοι έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο! ΜΕΝΙΟΣ LIVE”.

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ για το κόψιμο της εκπομπής του στο Νέο Epsilon

Mε απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, τον περασμένο Μάιο, είχε διακοπεί οριστικά η μετάδοση των εκπομπών «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE» – «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE NIGHT SHOW» και «ΜΕΝΙΟΣ LIVE» από τον σταθμό A. Epsilon συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του καναλιού, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, κατέβαλε ως πρόστιμο το ποσό των 50.000 καθώς διαπιστώθηκε πως το κανάλι «μετέδωσε τηλεοπτικούς διαγωνισμούς που μπορούσαν να παραπλανήσουν το τηλεοπτικό κοινό» ενώ επίσης όπως αναφέρθηκε «παραβίασε την υποχρέωση σεβασμού της αξιοπρέπειας των τηλεθεατών και των συμμετεχόντων στις διαγωνιστικές εκπομπές προσώπων εκ προθέσεως.

Ο Φουρθιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.   Σπούδασε τεχνικός υπολογιστών και δικτύων, αλλά επικεντρώθηκε στην δημοσιογραφία, με την οποία ασχολήθηκε ερασιτεχνικά για πρώτη φορά από την ηλικία των 16 ετών, σε τοπική εφημερίδα του Δήμου Περιστερίου.

Η καριέρα του ξεκίνησε όταν ανακάλυψε ότι έχει ταλέντο στο τηλεμάρκετινγκ, όταν του προσφέρθηκε η ευκαιρία να πουλήσει σε εκπομπή τηλεμάρκετινγκ πόρτες ασφαλείας, όπου σημείωσε σημαντικές πωλήσεις. Έπειτα, το κανάλι Extra 3 του έδωσε δική του εκπομπή περιεχομένου τηλεμάρκετινγκ, με τίτλο Αποκάλυψη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments