Lifestyle

Μένιος Φουρθιώτης: Τροχαίο πριν λίγο για τον παρουσιαστή – Επειγόντως στο νοσοκομείο

Μένιος Φουρθιώτης: Τροχαίο πριν λίγο για τον παρουσιαστή – Επειγόντως στο νοσοκομείο
O Μένιος Φουρθιώτης δεν πήγε στην εκπομπή του λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Εκτός της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» στο «Ε» είναι σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τη συχνότητα του καναλιού, ο παρουσιαστής το πρωινό του Σαββάτου είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το κοινό ενημέρωση η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία τον αντικατέστησε στο τιμόνι της εκπομπής του. Ωστόσο, δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή του. Πιο συγκεκριμένα η συνεργάτιδα του Μένιου Φουρθιώτη ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το ατύχημα του παρουσιαστή και ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει η ίδια τη σημερινή εκπομπή.

Φίλοι και γνωστοί έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικούς του ανθρώπους προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Έλληνα παρουσιαστή. Μάλιστα, αυτό που αναφέρουν άνθρωποι του καναλιού είναι πως ο Φουρθιώτης ποτέ δεν απουσιάζει από τη δουλειά του αν δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει όλη αυτή η ανησυχία.

Όλα αυτά λίγες μέρες αφού ο Μένιος Φουρθιώτης είχε επιβεβαιώσει και την είδηση που τον θέλει να κατεβαίνει στις βουλευτικές εκλογές. Συγκεκριμένα, π Μένιος Φουρθιώτης συμφώνησε με τον Βασίλη Λεβέντη και θα είναι υποψήφιος στον δυτικό τομέα της Β΄Αθηνών, καθώς μεγάλωσε στο Αιγάλεω, εκεί πήγε σχολείο και εκεί έζησε για πολλά χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments