Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος: Πιέζει για να τελειώσει το θέμα Μπουζούκη

Γιάννης Αλαφούζος: Πιέζει για να τελειώσει το θέμα Μπουζούκη
Γιάννης Αλαφούζος: Ασκεί πιέσεις ώστε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό το ζήτημα της παραμονής του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Γιάννης Αλαφούζος: Συνεχίζεται το “θρίλερ” για την ανανέωση του Γιάννη Μπουζούκη με τον Παναθηναϊκό. Ο εκπρόσωπος του Έλληνα ποδοσφαιριστή φαίνεται πως έχει παρουσιάσει δύο διαφορετικές απαντήσεις σε ισάριθμες προτάσεις του συλλόγου, ούτως ώστε να κλείσει το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι πράσινοι και ο μάνατζερ του Μπουζούκη δεν έχουν βρει κοινό σημείο επαφής και ως εκ τούτου, το θέμα έχει παγώσει τις τελευταίες ημέρες. Παρά τη δεδομένη πρόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή για την παραμονή του, τα πάντα θα λυθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τη διαφορά στο οικονομικό σκέλος να διαμορφώνει την περίεργη αυτή κατάσταση.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Εθνοσπόρ”, υπάρχουν πιέσεις από πολλές διαφορετικές πλευρές, ώστε να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα Μπουζούκη. Τόσο από τον Γιώργο Δώνη, που θα ήθελε να γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι με τον παίκτη, όσο και από τον Νίκο Νταμπίζα που δεν θα ήθελε το θέμα να “τραβήξει” αρκετά και να πάει πίσω τα άλλα ζητήματα, σε μεταγραφές και ανανεώσεις. Πλην των δύο ανδρών που “τρέχουν” το αγωνιστικό πρότζεκτ, πιέσεις φέρεται να ασκεί και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, φέρεται να επιμένει να τελειώσει άμεσα το ζήτημα, προτού βγουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το γεγονός, επίσης, ότι σύντομα ξεκινά η προετοιμασία, είναι ακόμη ένας λόγος, για να υπάρξει οριστική εξέλιξη, με το «τριφύλλι» να ελπίζει σε θετική έκβαση.

Κι αν ο Μπουζούκης πει τελικά “όχι” στον Παναθηναϊκό; Τότε, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι πράσινοι είτε θα κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του, παραχωρώντας στη λίστα των προς πώληση παικτών τον Μπουζούκη, είτε για να έχουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή ως “μπακ απ” του.

Στα σκαριά υπάρχει και η περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο νεαρός εξτρέμ έχει πάντα τη φιλοδοξία να μετακομίσει στο εξωτερικό, ακόμη και αυτό το καλοκαίρι. Πρόθεση των «πράσινων» είναι να τον υπογράψουν για άλλα τρία χρόνια, καθώς με τον τρόπο αυτό θα μπορούν τόσο να ποντάρουν αγωνιστικά πάνω του, όσο και να είναι σε θέση ισχύος σε περίπτωση πρότασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments