Αθλητισμός

Καλό μήνα και… καλή χρονιά: Ξεκινάει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ

Καλό μήνα και… καλή χρονιά: Ξεκινάει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ
Καλό μήνα με πρώτη προπόνηση στον ΟΦΗ. Ποια τα νέα πρόσωπα, τι γίνεται με τον νέο προπονητή.

Καλό μήνα και… καλή χρονιά εύχονται από σήμερα στον ΟΦΗ, καθώς ξεκινάει και επίσημα η νέα σεζόν με την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Το πρωινό πρόγραμμα ορίστηκε στο ΒΑΚ στις 8.30 και το απογευματινό στις 18.30. Τους ποδοσφαιριστές του ηρακλειώτικου συλλόγου περιμένει πολλή δουλειά, για τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου στη Super League 1.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο μέχρι και τις 11 Ιουλίου, όταν και οι «ασπρόμαυροι» θ’ αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου και θα παραμείνουν μέχρι και τις 31 του μηνός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Τα νέα πρόσωπα θα είναι μόλις δύο, αφού έχουν ανακοινωθεί ο Τσιλιανίδης και ο Σεμέντο, ωστόσο παίκτης του ΟΦΗ είναι και ο Μάνος, ενώ μονάχα η ανακοίνωση μένει και για τον Μαρινάκη. Αυτό σημαίνει πως τα καινούργια μέλη θ’ αυξηθούν σύντομα, ενώ έπεται φυσικά και συνέχεια στο μεταγραφικό «παζάρι».

Θ’ απουσιάσει για τυπικούς λόγους και ο Φερέιρα, αφού δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη η απόκτηση του από την Κουρίκο Ουνίδο, κάτι που θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. Από ‘κει και πέρα, είναι γνωστό ότι οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σαμαρά, ώσπου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Χάιμε Βέρα στην άκρη του πάγκου του ΟΦΗ.

Στη λίστα βρίσκονται διάφορα ονόματα, με αυτό του Τραϊανού Δέλλα να βρίσκεται στην κορυφή. Η φημολογία ήθελε εδώ και καιρό τον «Κολοσσό» ως κορυφαίο υποψήφιο, ένεκα και της εξαιρετικής οικογενειακής σχέσης με τον Μιχάλη Μπούση, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά: είναι φιλόδοξος, «χτίζει» ομάδες με δημιουργικό τρόπο παιχνιδιού, είναι νέος και ως Έλληνας διαθέτει γνώση για τις ιδιαιτερότητες της Super League 1.

Ο ίδιος ο Δέλλας διέψευσε πρόσφατα κάθε επαφή ή επικοινωνία με τον ΟΦΗ, ενώ και οι «μελανόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν ως τώρα το παραμικρό. Εξάλλου εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, όπως αυτές του Μαρίνου Ουζουνίδη (έχει ακουστεί και για τον πάγκο της Εθνικής), του Γιάννη Πετράκη, καθώς και ξένων τεχνικών, κυρίως από την κεντρική Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments