Αθλητισμός

Μίλος Τεόντοσιτς: Ο Ολυμπιακός του δίνει συμβόλαιο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ

Μίλος Τεόντοσιτς: Ο Ολυμπιακός του δίνει συμβόλαιο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ
Μίλος Τεόντοσιτς: Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Σέρβο γκαρντ.

Μίλος Τεόντοσιτς: Ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια του Κώστα Σλούκα, αναζητά ένα γκαρντ υψηλού επιπέδου για να πλαισιώσει τον Βασίλη Σπανούλη. Έτσι οι ερυθρόλευκοι φέρεται να έχουν καταθέσει πρόταση στον Μίλος Τεόντοσιτς, για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Η ομάδα του Πειραιά έχει ξεκινήσει για τα καλά τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν, με στόχο να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρόσωπό από τη φετινή χρονιά.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι», μετά την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ, αναζητούσαν έναν γκαρντ, ο οποίος μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Όπως αναφέρει στο twitter ο Νίκος Βαρλάς, του Eurohoops.net, o Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά. Οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν προτείνει στον Σέρβο γκαρντ συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με απολαβές που φτάνουν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, καθώς σκοπεύει να εξετάσει τις επιλογές του αναφορικά με τις ομάδες της Euroleague που θα τον προσεγγίσουν.

Tο καλοκαίρι του 2017, o Μίλος Τεόντοσιτς αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ. Όμως η επιστροφή στην Ευρώπη ήταν πάντα η επιλογή του Σέρβου γκαρντ αν δεν κατάφερνε αν πετύχει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πλέον στα 31 του πλέον, ο Τεόντοσιτς είχε δηλώσει ότι το καλοκαίρι του 2019 θα επιστρέψει στην Ευρώπη. “Δεν νομίζω ότι θα μείνω εδώ. Ήρθα, είδα πως είναι, όμως διασκέδαζα στην Ευρώπη και νομίζω ότι θα διασκεδάζω περισσότερο εκεί. Είναι δεδομένο ότι θα γυρίσω στο τέλος της φετινής χρονιάς. Θα δούμε” ήταν οι ατάκες του Μίλος στο “Voice of America”.

Μίλος Τεόντοσιτς: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «matealaro.es» υπάρχουν τρεις ομάδες -πέρα από τον Ολυμπιακό- που θα ήθελαν να κάνουν “δικό” τους τον Μίλος Τεόντοσιτς. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να έχει πάντα τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του αλλά οι Αναντολού Εφές και Βίρτους Μπολόνια εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

«Όλοι ξέρουμε ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς επιστρέφει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Οι προτάσεις δεν λείπουν. Ακούγεται η επιστροφή του στην ΤΣΣΚΑ, αλλά τον παρακολουθούν ακόμη οι Αναντολού Εφές, Βίρτους Μπολόνια και Ολυμπιακός», υποστηρίζει η ισπανική ιστοσελίδα σε “τιτίβισμα” της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments