Video

Paros Jet: Το πλοίο δίνει “μάχη” με τα μανιασμένα κύματα στο λιμάνι της Νάξου (vid)

Paros Jet: Το πλοίο δίνει “μάχη” με τα μανιασμένα κύματα στο λιμάνι της Νάξου (vid)
Paros Jet: Μαρτυρική εμπειρία των επιβατών του πλοίου. Λόγω συμφόρησης στο λιμάνι της Νάξου, ο καπετάνιος κλήθηκε να αναμένει έξω από τον κυματοθραύστη για περίπου 15 λεπτά. Τα μανιασμένα κύματα "έγειραν" το πλοίο.

Paros Jet: Μάχη με τα μανιασμένα κύματα έδωσε το πλοίο το πρωί της Κυριακής, όταν βρέθηκε αντιμέτωπο με ανέμους που τοπικά άγγιξαν και τα 8 έως 9 μποφόρ. Το επιβατηγό πλοίο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «naxostimes.gr», χρειάστηκε να αναμένει έξω από τη Νάξο, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση του λιμένος. Για τον λόγο αυτό, ο καπετάνιος επέλεξε να αναμένει έξω από τον κυματοθραύστη για περίπου 15 λεπτά, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει τα υψηλά κύματα και τους ισχυρούς ανέμους.

Νάξος: Οι χειρισμοί του καπετάνιου έβαλαν τέλος στην ταλαιπωρία των επιβατών

Λίγο αργότερα, βέβαια, δόθηκε άδεια στο «Paros Jet» να προσδέσει στο λιμάνι του κυκλαδίτικου νησιού, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία των επιβατών. Ωστόσο το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι ανατριχιαστικό. Σε αυτό βλέπουμε ότι οι ισχυροί άνεμοι έκαναν το πλοίο να «χορεύει» στη θάλασσα και να γέρνει δεξιά και αριστερά με δύναμη. Οι επιδέξιοι χειρισμοί του καπετάνιου, το κρατούν εκεί με ασφάλεια μέχρι να φύγει το Blue Star Delos και να δέσει λίγο αργότερα με ασφάλεια στο λιμάνι της Νάξου.

  • Δείτε το βίντεο του naxostimes.gr

Καιρός: Οι ισχυροί άνεμοι επιμένουν

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα συνεχιστούν και σήμερα. Οι βόρειοι άνεμοι στην Ελλάδα θα φτάσουν από τα 4 ως 6 μποφόρ στα ηπειρωτικά, αλλά στο Αιγαίο τα 7 και κατά τόπους τα 8 μποφόρ. Στη συνέχεια όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βορειοδυτικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments