Video

Survivor νέα: Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor νέα: Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης
Survivor νέα: Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε ο χθεσινός μεγάλος τελικός του Survivor.

Survivor νέα: Για πρώτη φορά από την ημέρα που επέστρεψε στην τηλεόραση το Survivor, ο τελικός του δεν διεξήχθη στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό. Την απόφαση αυτή πήρε λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο φινάλε ο Ατζούν Ιλίτζαλι, κάνοντας τη μεγάλο ανατροπή. Κι αυτό διότι άπαντες περίμεναν ο τελικός να διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Μάλιστα, το ΣΚΑΙ είχε ήδη εκδώσει ανακοίνωση στους εκπροσώπους Τύπου, ούτως ώστε να «κλείσουν» τη θέση τους στο μεγάλο τελικό. Ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να «γκρουπάρει» ελληνικό και τούρκικο τελικό σε ένα μέρος, προφανώς για οικονομικούς λόγους. Τουλάχιστον, αυτή φέρονταν να είναι η επίσημη δικαιολογία.

Εν πάσι περιπτώσει, για το ΣΚΑΙ το μεγάλο στοίχημα ήταν να καταφέρει στον τελικό να πετύχει καλά νούμερα τηλεθέασης. Κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν. Τελικά, το κανάλι του Φαλήρου κατάφερε εν μέρει να κερδίσει το στοίχημα του, καθώς ο τελικός του Survivor, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, στο γενικό σύνολο ο τελικός κατέγραψε 25,7%, φτάνοντας σε τέταρτο (00:45 – 01:00) μέχρι το 36,4%. Όσον αφορά στο δυναμικό κοινό (18-54), ο μέσος όρος που καταγράφηκαν ήταν 20,4% με το υψηλότερο τέταρτο (00:45 – 01:00) να φτάνει στο 30,2%.

Survivor νέα: Η εξήγηση του Ατζούν Ιλίτζαλι και τα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη (vids)

Πριν από την έναρξη του show για τον μεγάλο τελικό, ο Ατζούν Ιλίτζαλι μίλησε για την επιλογή του να αλλάξη την έδρα του τελικού του Survivor. Ο Τούρκος παραγωγός ανέβηκε στο βήμα και αναφέρθηκε στην επιλογή του Μπόντρουμ για τη διεξαγωγή του τελικού του ριάλιτι.

Όπως ανέφερε ο Ατζούν Ιλίτζαλι, η ιδέα για το Μπόντρουμ έπεσε έπειτα από μία πρόσκληση. Ο Ατζούν τόνισε ότι το μέρος είναι ένα από τα αγαπημένα του, αλλά και το γεγονός πως τόσο εκείνος, όσο και οι παίκτες με την παραγωγή, έτυχαν εξαιρετικής φιλοξενίας από τους ανθρώπους της περιοχής. Η δήλωση του Ατζούν Ιλίτζαλι για το Μπόντρουμ είχε ως εξής:

«Πραγματικά η ιδέα του να κάνουμε τον τελικό στο Μπόντρουμ, ήταν από μια πρόσκληση! Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει τελικό στο Μπόντρουμ, ειδικά όταν έρχεται μία πρόσκληση; Έπρεπε να έρθουμε, δεν μπορούσαμε να πούμε όχι! Μας κάλεσαν στο Μπόντρουμ εμάς και τους παίκτες μας, μας φιλοξένησαν πάρα πολύ όμορφα».

Νωρίτερα, ο Έλληνας παρουσιαστής του φετινού Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, καλωσόρισε το κοινό. Έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο από «μάχες» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μετατράπηκε σε αγώνες μεταξύ μαύρης και άσπρης ομάδας. Συν τοις άλλοις, αναφέρθηκε και στην επιλογή του Μπόντρουμ, τονίζοντας ότι η επιλογή της παραγωγής έκανε τους πάντες να νιώσουν άνετα.

«Καλησπέρα σας, αγαπητοί τηλεθεατές, καλωσορίσατε στον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor, ένα Survivor που ξεκίνησε Ελλάδα – Τουρκία και στη συνεχεία έγινε Άσπρη – Μαύρη ομάδα και σήμερα εδώ στην Αλικαρνασσό θα μάθουμε ποιος θα είναι ο Survivor της χρόνιας. Όπως ξέρετε τα δύο τελευταία χρόνια κάναμε τον αντίστοιχο τελικό πίσω στην Ελλάδα, στην Αθήνα, φέτος όμως, επειδή ξεκινήσαμε με την Τουρκία αυτόν τον κοινό Survivor, δεν νιώσαμε άνετα να τα κάνουμε ξεχωριστά και είπαμε να το κάνουμε μαζί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments