Αθλητισμός

Βλάνταν Ίβιτς: Βρέθηκε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, πριν από την επιλογή Φερέιρα

Βλάνταν Ίβιτς: Βρέθηκε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, πριν από την επιλογή Φερέιρα
Βλάνταν Ίβιτς: Ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα, αλλά ο Σέρβος κόουτς υπήρχε ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας.

Βλάνταν Ίβιτς: Άλλαξαν πολλά στον ΠΑΟΚ μέσα σε τρεις ημέρες. Την Παρασκευή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και την Κυριακή, έγινε γνωστή η συμφωνία με τον Άμπελ Φερέιρα. Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, οι πρωταθλητές Ελλάδος κατάφεραν να ξεπεράσουν την ψυχρολουσία της απώλειας Λουτσέσκου, που φτιάχνει βαλίτσες για τα Εμιράτα, να τσεκάρουν τις διαθέσιμες επιλογές και να κλείσουν τον Πορτογάλο κόουτς, πληρώνοντας αδρά τον ίδιο αλλά και τη Μπράγκα.

Ο Άμπελ Φερέιρα ήταν από το πρωί του Σαββάτου ο πρώτος στόχος για τον “δικέφαλο του Βορρά”, ωστόσο στην… ατμόσφαιρα έπαιζαν και άλλα ονόματα, με κύριο εκείνο του Βλάνταν Ίβιτς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής αλλά και κόουτς του ΠΑΟΚ, έχει αρκετούς υποστηρικτές εντός ομάδος, με αποτέλεσμα να ακουστεί αρκετές φορές το όνομά του στις συσκέψεις που έγιναν μετά το διαζύγιο με τον Λουτσέσκου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Sportime.

Ο Ίβιτς αποτελεί μια περίπτωση δυναμικού ανθρώπου, ο οποίος έχει τις σταθερές του, όσον αφορά τον τομέα της προπονητικής αλλά και της διαχείρισης των παικτών. Φέτος, πήγε στο Ισραήλ και σήκωσε την κούπα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κλειδώνοντας τον τίτλο ουσιαστικά από τον Ιανουάριο. Η δουλειά του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όπως επίσης δεν είχαν διαγραφεί τα όσα είχε κάνει στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα, όταν άφησε στον Πάμπλο Γκαρσία μια “φουρνιά” παικτών που έγιναν πρωταθλητές στην Κ20. Παράλληλα, υπό την καθοδήγησή του, η ομάδα στέφθηκε Κυπελλούχος το 2017.

Έχοντας καθίσει 70 φορές στον πάγκο του ΠΑΟΚ και κερδίζοντας 41 ματς, ο Βλάνταν Ίβιτς δε θα μπορούσε να μην “παίζει” ως περίπτωση για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το δημοσίευμα της Sportime αναφέρει ότι είχε περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Πάμπλο Γκαρσία, που στην αρχή έπαιζε ως το φαβορί για τη θέση του Λουτσέσκου. Εν τέλει, το θέμα δεν προχώρησε και έμεινε… στην αρχή, με τους ανθρώπους του συλλόγου να “στοχεύουν” στην επιλογή Φερέιρα και εν τέλει να κλείνουν τον Πορτογάλο κόουτς.

Βλάνταν Ίβιτς: Η ποδοσφαιρική του καριέρα

Ο Βλάνταν Ίβιτς γεννήθηκε στο Ζρένιανιν της Σερβίας και ξεκίνησε την καριέρα του στην τοπική Προλετέρ Ζρένιανιν. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου με την οποία κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Γιουγκοσλαβίας (1999 και 2002), ένα κύπελλο Γιουγκοσλαβίας(2001) και ένα κύπελλο Σέρβιας (2003) προτού μεταγραφεί στην γερμανική Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και εν συνεχεία έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2005.

Το Αύγουστο του 2007 μετακινήθηκε στον Άρη την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου υπογράφοντας μονετές συμβόλαιο. Μετά το τέλος του συμβολαίου του μετακινήθηκε στον ΠΑΟΚ, έως το 2012.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments