Αθλητισμός

Ελ Αραμπί: Περιμένουν την απάντησή του στον Ολυμπιακό

Ελ Αραμπί: Περιμένουν την απάντησή του στον Ολυμπιακό
Ελ Αραμπί: Ο Μαροκινός φορ έχει αρκετούς μνηστήρες, με ομάδες από Γαλλία, Ισπανία, Τουρκία και Αραβία να τον έχουν προσεγγίσει, ώστε να τον αποκτήσουν.

Ελ Αραμπί: Ο Μαρονικός φορ συνεχίζει να αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Ολυμπιακού για την επιθετική γραμμή. Οι Πειραιώτες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, και προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση, έτσι ώστε να πείσουν τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να πει το «ναι» στην πρόταση των ερυθρολεύκων.

Όμως για τον Ελ Αραμπί δεν ενδιαφέρεται μόνο ο Ολυμπιακός. Ο Μαροκινός φορ έχει αρκετούς μνηστήρες, με ομάδες από Γαλλία, Ισπανία, Τουρκία και Αραβία να τον έχουν προσεγγίσει, ώστε να τον αποκτήσουν. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν έντονο ανταγωνισμό και να περιμένουν την τελική του απόφαση, ελπίζοντας πως αυτή θα είναι θετική και θα καταλήξει στον Πειραιά.

Ο 32χρονος επιθετικός φέρεται να έχει ενημερώσει της ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του,  ότι σύντομα θα έχει πάρει την τελική απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με το «Φώς των Σπορ», ο Ελ Αραμπί αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας κιόλας, να έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του. Στον Πειραιά θα περιμένουν με αγωνία, όμως παράλληλα δουλεύουν και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτήν του Ισλάμ Σλιμανί.

Πέτερ Μίχορλ: Στο «κόλπο» για την απόκτηση του ο Ολυμπιακός

Μπορεί τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών να μην έδειχναν ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη ΛΑΣΚ Λιντς για τον Πέτερ Μίχορλ, όμως νέες πληροφορίες από την Αυστρία αναφέρουν ο 24χρονος χαφ ενδιαφέρει αρκετά τους «ερυθρόλευκους». Σύμφωνα με τους Αυστριακούς ο Πέτερ Μίχορλ βρίσκεται κανονικά στα ραντάρ των Πειραιωτών, παρότι υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι «παγώνει» η περίπτωση του.

Ο 24χρονος χαφ πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν με τη ΛΑΣΚ Λιντς και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο, ο οποίος ενδέχεται να βρίσκεται και στο Champions League. Βρίσκεται ήδη εδώ και μια τετραετία στη ΛΑΣΚ Λιντς και μάλιστα πρόσφατα ανανέωσε μέχρι και το 2021. Ωστόσο, όταν έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, άρχισε να σκέφτεται την αποχώρηση του από την Αυστρία, με προορισμό την Ελλάδα. Κάτι, βέβαια, το οποίο αναφέρουν τα αυστριακά Μέσα μόνο, καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευσθεί από την μεριά του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίχορλ μέτρησε 20 ασίστ και 3 γκολ σε 40 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη ΛΑΣΚ Λιντς, ομάδα στην οποία ανήκε και ο Μπρούνο, που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό πριν από λίγο καιρό. Ο Μίχορλ κοστολογείται με 2,5εκ. ευρώ και είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα φανεί στην πορεία, αν όντως απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» για να πλαισιώσει τους Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη και Ανδρούτσο στα χαφ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments