Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ή πώληση

Γιάννης Μπουζούκης: Συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ή πώληση
Γιάννης Μπουζούκης: Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Μπουζούκη, σε περίπτωση που δεν τα βρουν οι δύο πλευρές.

Γιάννης Μπουζούκης: Συνεχίζεται το “θρίλερ” των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Παναθηναϊκού και του 20χρονου μεσοεπιθετικού. Η επιθυμία των δύο πλευρών για συμφωνία είναι δεδομένη, όπως και του Γιάννη Αλαφούζου, ωστόσο υπάρχει απόσταση από οικονομικής πλευράς, κάτι που κάνει όλα τα δεδομένα να είναι ανοιχτά, για το μέλλον του εν λόγω ποδοσφαιριστή, από το επόμενο καλοκαίρι και έπειτα. Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” έχουν καταθέσει την πρότασή τους στον Μπουζούκη, αλλά ο εκπρόσωπός του και ο παίκτης δεν μπορούν να την αποδεχθούν καθώς δεν φτάνει το μίνιμουμ των απαιτήσεών τους.

Έπειτα από αρκετές ημέρες και εξίσου πολλές προσπάθειες για εύρεση μιας μέσης λύσης, Παναθηναϊκός και Μπουζούκης αναμένεται να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο Νίκος Νταμπίζας, θα προσπαθήσει να πετύχει deal με τον ατζέντη του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, έχοντας ωστόσο έτοιμο το plan b, σε περίπτωση αποτυχίας. Εάν το τριφύλλι δεν καταφέρει να πετύχει την επέκταση του συμβολαίου του Μπουζούκη έως το 2022, τότε ο δρόμος είναι ένας, σύμφωνα με τη Sportday.

Είτε ο Παναθηναϊκός θα βγάλει άμεσα στο “σφυρί” τον Γιάννη Μπουζούκη, θέτοντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή προς πώληση. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χαθεί ούτε ευρώ από την περίπτωση του Μπουζούκη και θα προσπαθήσει να τον προτείνει σε άλλες ομάδες, μέσω του πωλητηρίου, ούτως ώστε να λάβει έστω ένα ποσό στα ταμεία του. Εάν δεν το πράξει, τότε ο Μπουζούκης θα φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, με τους πράσινους να μην καρπώνονται ούτε ένα ευρώ.

Πιέσεις Αλαφούζου για το θέμα Μπουζούκη

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Εθνοσπόρ», υπάρχουν πιέσεις από πολλές διαφορετικές πλευρές, ώστε να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα Μπουζούκη. Τόσο από τον Γιώργο Δώνη, που θα ήθελε να γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι με τον παίκτη, όσο και από τον Νίκο Νταμπίζα που δεν θα ήθελε το θέμα να «τραβήξει» αρκετά και να πάει πίσω τα άλλα ζητήματα, σε μεταγραφές και ανανεώσεις. Πλην των δύο ανδρών που «τρέχουν» το αγωνιστικό πρότζεκτ, πιέσεις φέρεται να ασκεί και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, φέρεται να επιμένει να τελειώσει άμεσα το ζήτημα, προτού βγουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το γεγονός, επίσης, ότι σύντομα ξεκινά η προετοιμασία, είναι ακόμη ένας λόγος, για να υπάρξει οριστική εξέλιξη, με το «τριφύλλι» να ελπίζει σε θετική έκβαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments